Sarri: S Pjanićem nisam ni progovorio...

Veznjak novi član Barcelone

Sarri: S Pjanićem nisam ni progovorio...

A. Čaušević

Miralem Pjanić odbrojava posljednje sedmice u Juventusu nakon što je prije nekoliko dana zvanično postao fudbaler Barcelone te će sljedeće sezone nastupati za ponos Katalonije.

Pregovori između Barcelone i Juventusa su trajali skoro dva mjeseca, a na kraju je posao završen na zadovoljstvo svih strana. Pjanić će na Nou Camp, a Arthur Melo na Allianz stadium, ali tek od sljedeće sezone.

U Juventusu su odlučili da ozbiljno računaju na bh. reprezentativa u naredna dva mjeseca pa je iskusni veznjak i protiv Genoe bio starter, uz poprilično dobru partiju.

Poslije utakmice Pjanićevu situaciju i transfer je komentarisao i trener Bianconera, Maurizio Sarri koji je kazao kako posljednjih dana uopšte nije progovorio sa novim članom trofejnog kluba s Nou Campa.

"S Pjanićem ovih dana nisam ni progovorio... Posljednji put sam to uradio nakon karantina je je za ovih 20-25 dana bio rezervisan. Pitali smo se i tražili razlog. Više je to bio pad s psihološkog aspekta", rekao je iskusni stručnjak te nastavio:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Siguran sam da će igrati dobro u ovom periodu, ja kroz sve prolazim vrlo dobro, miran sam. S te strane uopšte nisam zabrinut."

Pjanić je s Barcelonom potpisao četverogodišnji ugovor uz nevjerovatnu otkupnu klauzulu u iznosu od 400 miliona eura.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Sarri nije trebao napustati Napoli.. u Chelasea-u 0 bodova, sa Juventusom ima dobre rezultate, obzirom da su prvi na tabeli ali igra je katastrofalna. Allegri je dr. za njega !
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi