Ronaldo nezadovoljan, traži od Juventusa da mu dovede trojicu igrača

Portugalska zvijezda bi mogla napustiti Italiju?

Ronaldo nezadovoljan, traži od Juventusa da mu dovede trojicu igrača

Cristiano Ronaldo želi da stvori armiju oko sebe u Juventusu, pa je, kako pišu italijanski mediji, počeo da se miješa i u transfere.

Portugalac je u Juventus stigao u ljeto 2018. godine i dosad je u 33 utakmice postigao 21 gol i upisao 12 asistencije, čime je opravdao uloženi novac, ali očigledno smatra da mu je potrebno još pomoći.

Navodno želi da Juventus još ojača roster i dovede Marcela, Modrića i Varanea s kojima je prethodno igrao zajedno u Realu, kao i njegovog bivšeg trenera Zidanea umjesto Allegrija, kojem se ionako klupa drma nakon poraza od Atletico Madrida u Ligi prvaka. Šanse da mu se ostvare želje su ravne minimumu, jer Modrić je ionako pred potpisivanjem doživotnog ugovora s Realom, a od navedenih bi možda jedino Marcelo mogao otići, mada je i to upitno.

Ronalda muči to što Bianconeri nisu moćni u Ligi prvaka, a nakon poraza od Atletico Madrida (2:0) je navodno počeo razmišljati i o odlasku, jer je, kako piše dio medija u Italiji, shvatio kako Juventus nije tako veliki klub kakav je očekivao nakon prvih razgovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sve ovo pažljivo prate u njegovom bivšem klubu Manchester Unitedu, koji je u potrazi za liderom na terenu, a navodno bi ga Crveni đavoli mogli dobiti za 100 miliona eura. Uzimajući u ozbir kako se danas posluje, to i nije puno kada je poznato o kakvom se igraču radi.

Uostalom, ni sam Ronaldo nikada nije skrivao simpatije prema Manchester Unitedu i spremnost da se jednog dana vrati, no koliko u cijeloj ovoj priči ima istine pokazat će se u narednim mjesecima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Cibre
Koji italijanski mediji??? Evo sve sam pregledao od tuttosporta do skysporta nigdje nista ne pise o ovome..
8 0
ArminA
Vi cete u Dzehenem zbog lazi i klevete . Kakve usrane informacije ubadate to je bolest
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti