Rumunski Ronaldo stiže na Marakanu?

Ima ponudu Zvezde

Rumunski Ronaldo stiže na Marakanu?

E. Škorić

FK Crvena zvezda mogao bi dobiti pojačanje iz Rumune, a radi se o - Ronaldu.

Aleksandar Prijović ipak neće doći u Zvezdu, ali navijači beogradskog velikana ne treba da brinu jer im dolazi Ronaldo. Dobro, ne onaj "pravi", portugalski, već iz Rumunije.

Jedan od najboljih igrača Gaz Metana u prošloj sezoni navodno je na pragu prelaska u redove Zvezde.

Ovaj 24-godišnji ofanzivni veznjak i sam je priznao da bi mogao u Zvezdu.

"Pozvao me je u petak predsjednik kluba Valentin Jordanesku i rekao da je dobio ponudu Crvene zvezde. Takođe, obavijestio me je da su se klubovi dogovorili i da predstoji da ugovorim lične uslove sa klubom iz Beograda", rekao je Ronaldo Deaconu, koji ima i jasnu poruku za svoj trenutni klub.

"Odgovorio sam predsjedniku Jordaneskuu da ako ponuda Zvezde nije adekvatna za klub i mene neću otići. Sretan sam u Mednasu", poručio je Rumun. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

On je prošle sezone postigao 11 golova, a ranije je već igrao na ovim prostorima, pošto je nosio dres hrvatske Gorice.

U karijeri je još igrao za omladince Feyenoorda i Twentea, zatim za ASA Tirgu, Concordiju i Sepsi u Rumuniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi