Ronaldo se osramotio kada su ga pitali za Wernera
EPA

Brazilac gleda utakmice, ali...

Ronaldo se osramotio kada su ga pitali za Wernera


Umirovljeni brazilski napadač Ronaldo malo se osramotio kada su ga pitali šta misli o Timi Werneru.

Odlične igre u Leipzigu prometnule su Wernera u najboljeg i najskupljeg njemačkog napadača, a iako ga je u međuvremenu 'kaparisao' Chelsea, to ne znači da su svi čuli za njega.

Nekoć najbolji napadač svijeta Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, komentarisao je tako aktuelnosti u današnjem fudbalskom svijetu i nije mnogo znao kada su ga pitali upravo za Wernera.

"Werner? To je onaj iz Bayer Leverkusena?", pitao je Ronaldo na Banco Santander eventu, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nisam još gledao kako igra. Gledam jako puno utakmica, doduše u posljednje vrijeme puno manje, ali njega još nisam gledao", iskreno je priznao Brazilac.

Podsjetimo, u četvrtak su Chelsea i RB Leipzig potvrdili dogovor o transferu Wernera na Stamford Bridge. Cijeli posao je koštao 55 miliona eura.

Top Komentari

neddim
Hahahhahha koji kralj
2 0
Penderinos
Ronaldo je davno završio s ovim svijetom, čovjek uživao u tradicionalnom brazilskom životu , iskreno boli ga kuratz za fudbalom, uopste ne prati utakmice, tako da nije ni čudo što ne zna Wernera, sumjanjam da zna ko je Mbappe
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi