Ronaldo zaustavio Jamesa da pređe u Chelsea?

Prenose kolumbijski mediji

Ronaldo zaustavio Jamesa da pređe u Chelsea?

Endin Čaušević

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez prije nekoliko godina stigao je u Real Madrid kao veliko pojačanje.

Ipak, mnogi su mišljenja da James još uvijek nije pružio partije koje se od njega očekuju u dresu kraljevskog kluba. U posljednje vrijeme mnogo se špekuliše o njegovom odlasku, a kolumbijski mediji objavili su zanimljivu priču koja se ljetos desila ovom igraču.

Naime, prema pisanju kolumbijskog Confidendala, James je proteklog ljeta bio na korak od odlaska iz Real Madrida, te je transfer u Chelsea bio skoro završen. Ipak, oni prenose da se tada u priču uključio Cristiano Ronaldo koji je rekao Florentinu Perezu da ne smije prodati ovog igrača.

Na iznenađenje mnogih James je ostao u Realu, a nakon što je Ronaldo odlučio reagovati popravio je svoj odnos sa Zidaneom. Ove sezone Kolumbijac ima nešto bolju minutažu, ali i dalje ne prestaju špekulacije o njegovom odlasku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Chelsea je bio spreman da plati nevjerovatnih 90 miliona eura, ali je Real Madrid u posljednji trenutak odlučio odbiti ponudu. Čini se da je Ronaldo najzaslužniji što je James još uvijek član Kraljeva.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi