Ronaldov agent dovodi još jednog Portugalca u Torino
Jorge Mendes je na veliku scenu stigao kad i Cristiano Ronaldo. Njihov odnos je zaista fantastičan, a ovaj agent je od CR-ovih transfera zaradio dosta (Foto: EPA)

Juventus zainteresovan za Rubena Nevesa

Ronaldov agent dovodi još jednog Portugalca u Torino

Midhat Šljivak

Poznati agent Jorge Mendes u januaru bi mogao završiti još jedan dobar posao za tornski Juventus.

Čovjek koji je postao poznat širom svijeta kao agent Cristiana Ronalda radi i sa velikim brojem drugih fudbalera među kojima je i mladi veznjak Ruben Neves.

Ovaj 21-godišnji fudbaler igra sjajno u dresu Wolverhamptona. Odlični nastupi su privukli pažnju Juventusa koji bi Nevesa rado doveo u svoje redove već u januarskom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mendes je navodno već kontaktiran. Bianconeri će pokušati da dovedu ovog talentovanog Portugalca koji je od dolaska među Wolvese prošle godine odigrao 54 utakmice, te je postigao šest golova.

Neves je prije Wolverhamptona nosio dres Porta u kojem je prošao sve omladinske kategorije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi