Ronaldova mama napustila bolnicu

Lijepe vijesti za Portugalca

Ronaldova mama napustila bolnicu

Edmir Škorić

Majka Crisitana Ronalda, 65-godišnja Dolores Aveiro, napustila je bolnicu Nelio Mendonca u Funchalu.

Ronaldova mama je 3. marta završila u bolnici nakon moždanog udara, no sada se njeno zdravstveno stanje poboljšalo i ona je puštena kući.

"Sreća da imam priliku živjeti kako bih i dalje bila uz svoju porodicu. Hvala svima na podršci i naklonosti, bili su to teški dani, ali sada sam već u svojoj kući", kazala je Dolores.

I njen sin, Cristiano, nalazi se u portugalskoj Madeiri kod kuće u izolaciji i pitanje je kada će se ponovo vratiti u Torino s obzirom na pandemiju koronavirusa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada se Dolores razbolila početkom mjeseca, Portugalac je odmah otputovao u Portugal kako bi bio uz nju i sigurno da je danas jako sretan što se sve dobro završilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi