Ronaldova sestra "zapalila" Instagram: Ovo je mafija, Bog kasni, ali ne zakaže!
Mnogo je onih u svijetu fudbala koji misle da Luka Modrić nije zaslužio da osvoji Zlatnu loptu ispred Cristiana Ronalda. Najveće kritike uputila je sestra fudbalera Juventusa.

Ljuta što CR nije osvojio Zlatnu loptu

Ronaldova sestra "zapalila" Instagram: Ovo je mafija, Bog kasni, ali ne zakaže!

Endin Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić sinoć je u Parizu proglašen za najbojleg igrača svijeta za 2018. godinu i osvojio je svoju prvu Zlatnu loptu.

Modrić je prije nekoliko mjeseci osvojio nagradu najboljeg na svijetu u izboru FIFA-e, a tim stopama išao je i France Football koji je izabrao Modrića za Zlatnu loptu. Ovo je sigurno veliki uspjeh za hrvatskog igrača, no odmah nakon ceremonije krenule su velike kritike, te poruke iz svijeta fudbala da je Cristiano Ronaldo pokraden.

Prva na društvenim mrežama oglasila se Ronaldova sestra Elma Aveiro koja je žestoko kritikovala France Football, te sve one koji dodjeljuju Zlatnu loptu. Ona je poručila da je nevjerovatno da je neko bio bolji ove godine od Ronalda i dodala da je sve to korupcija i mafija.

"Na nesreću ovo je svijet koji živi od korupcije, mafije i ku*vinog sina novca. Božija moć je veća od sve te truleži. Bog kasni, ali ne zakaže", poručila je Ronaldova sestra preko Instagrama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

ArminA
Da je ostao u Realu vjerovatno bi je osvojio .Ovako nek bude zadovoljan sto je uopce na spisku
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije