Najveći Realov promašaj sa hrpom djevojaka provalio u kamp: "Svakako bih i kući bio budan u ta doba"

Sve je priznao

Najveći Realov promašaj sa hrpom djevojaka provalio u kamp: "Svakako bih i kući bio budan u ta doba"

A. Čaušević

Kao i svaki klub tako je i Real imao promašaje sa pojačanjima. Jedan se izdvaja iznad svih jer osim po lošim partijama na terenu ostao je upamćen i po svojim avanturama van terena kojih se sada rado prisjeća.

Royston Drenthe je bio član Real Madrida od 2007. do 2012. godine, a u međuvremenu je dva puta bio na posudbama i to u Herculesu i Evertonu.

Na Bernabeu je stigao kao veliko pojačanje, plaćen je 2007. godine u to vrijeme ogromnih 14 miliona eura, ali nikada nije opravdao uloženi novac.

Dok je bio na posudbi u Evertonu imao je ludu avanturu kada je upao u trening kamp sa hrpom djevojaka čisto da bi uživao u hidromasažnoj kadi.

Drenthe iz vremena dok je igrao za Real Madrid

"Mnogi kažu da sam se 2011. ušuljao u trening kamp svoje ekipe u društvu nekih djevojaka kako bih uživao u hidromasažnoj kadi."

"Želite li ti ćuti istinu? Da, to je istina, makar je dio o djevojkama malo i pretjeran."

Oglasi

"Ali sjećam se te epizode, jer tu večer mi nije bilo dobro, ali auto mi je trebao da ne zakasnim sljedeće jutro na trening."

"Da, ok, bilo je dva ujutro, ali u glavi sam mislio 'dva je ujutro, pa šta?' Često sam još uvijek budan u to vrijeme kod kuće."

"I tako sam se pojavio tamo da uzmem auto, da ne zakasnim na trening sljedeće jutro i da nemam nikakvih problema. Ali naravno, pojavljivanje u dva je ionako bio problem."

"Bilo je vrlo teško reći ne engleskim iskušenjima, ali ni u Španiji ije bilo puno drugačije, više puta mi se desilo da noću u velikoj tajnosti obilazim restorane i zabave s lijepim djevojkama. Napravio sam puno ludosti stvari u mojoj karijeri."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Drenthe se od fudbala zvanično oprostio sredinom novembra. Posljednji klub u karijeri mu je bio nizozemski trećeligaš Kozakken Boys.

Kakav život je živio tokom igračkih dana najbolje govore njegovo priznanje od prije nekoliko godina kada je kazao da ima sedmero djece sa četiri različite žene.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi