Osvanula nova fotografija španske nogometašice s predsjednikom saveza: "Bokovi ne lažu"

Dokaz lažne ljubavi?

Osvanula nova fotografija španske nogometašice s predsjednikom saveza: "Bokovi ne lažu"

Edmir Škorić

Vjerovatno ste već svi čuli za skandal u koji je umiješan predsjednik Španskog nogometnog saveza Luis Rubiales koji je nogometnu reprezentativku Jennifer Hermoso poljubio u usta nakon osvojene titule na Svjetskom prvenstvu.

Španske nogomteašice jučer su pobijedile Englesku sa 1:0 i tako stigle do svoje prve titule u ovoj selekciji. Tokom ceremonije dodjela medalja Rubiales je u usta poljubio jednu od nogometašica, što je ubrzo postalo viralno.

Iako se vidjelo koliko je Hermoso šokirana zbog poteza Rubialesa na kraju ipak nije željela da ga kritikuje i stala je na njegovu stranu kako bi očito pokušala da smiri javnost koja je burno reagovala zbog svega.

"To je bio obostrani čin totalno spontan zbog radosti nakon što smo osvojile Svjetsko prvenstvo. S predsjednikom imam odličan odnos i prema svima nama se ponaša fantastično. Ono je bila prirodna gesta i ljudi ne treba da se bave time već da se fokusiraju što smo postale prvakinje svijeta", rekla je Hermoso nakon svega.

Oglasi

Kasnije je u svlačionici nastala još jedna fotografija nogometašice sa predsjednikom Saveza. Rubiales je desnu ruku prebacio preko ramena Hermoso.

Jedan od korisnika Twittera koji je objavio ovu fotografiju pobrao je brojne lajkove zbog sljedeće poruke: "Neverbalnim jezikom blizina se očituje u udaljenosti između bokova dvoje ljudi. Kad ti je neugodno u blizini nekoga, možeš zagrliti ramena, ali bokovi ne lažu".

Predsjednik Španskog nogometnog saveza zagrlio nogometašicu koju je prethodno poljubio u usta

Očito je djevojka iz pristojnosti stala pokraj Rubialesa, ali definitivno nije uživala u tom zagrljaju. Uostalom, postoji i video iz svlačionice na kojem se moglo vidjeti, odnosno čuti kako ona sama govori: "Šta sam mogla? Nije mi se svidjelo".

Postala je popularna zbog toga u svijetu, a ovaj skandal je na neki način zasjenio veliki uspjeh Španjolki koje su se popele na svjetski tron.

Junakinja finala bila je Olga Carmona, koja je u 27. minuti postigla jedini gol na meču, a interesantno da je tada podigla dres da pokaže poruku na majici. Bilo je to u čast tek nedavno preminule majke od njene nogometašice i prijateljice.

Ipak, ubrzo nakon što je meč završen, sama Olga je doživjela istu tragediju jer su joj saopštili da joj je preminuo otac. Tragedija se dogodila u petak, ali njena porodica joj je to saopštila tek nakon što je sa Španijom u nedjelju postala prvak svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije