Rudiger je imao hrabrosti da pošalje poruku Mesutu Ozilu

Zahvalio mu se na svemu

Rudiger je imao hrabrosti da pošalje poruku Mesutu Ozilu

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil jučer je objavio saopštenje i potvrdio da se oprašta od igranja u reprezentaciji Njemačke.

Ozil je s Njemačkom prije četiri godine postao prvak svijeta, ali na ovogodišnjem Mundijalu se nije najbolje proveo. Sve je počelo fotografijom sa predsjednikom Turske, Recepom Tayyipom Erdoganom, koja je zasmetala njemačkoj javnosti, a od navijača je dobio žestoke zvižduke.

Nakon svih dešavanja Ozil je jučer odlučio objaviti saopštenje u kojem je otkrio da više neće igrati za Njemačku. Jedan od rijetkih reprezentativaca Njemačke koji se odlučio oglasiti je Antonio Rudiger. Defanzivac Chelseaja se emotivnom porukom oprostio od sada već bivšeg saigrača iz reprezentacije.

"Hvala jednom od najboljih igrača s kojim sam igrao. Oni pravi će uvijek pamtiti šta si donio ovoj reprezentaciji", poručio je Rudiger.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije