Ružne poruke za UEFA-u s tribina Etihada

Jasno je šta misle navijače Manchester Cityja

Ružne poruke za UEFA-u s tribina Etihada

E. Čaušević

Manchester City večeras je na Etihadu pobijedio West Ham sa 2:0 u meču 26. kola Premiershipa.

Građani su uspjeli da dođu do nova tri boda nakon veoma turbulentne sedmice. Naime, City je suspendovan na igranje u Ligi prvaka naredne dvije godine što je i večeras bila glavna tema.

Etihad je bio poluprazan, a navijači Cityja koji su došli na meč pripremili su transparentne posvećene UEFA-i. Oni vjeruju da ih je UEFA kaznila bez razloga, te da je to nepravedna odluka prema njima.

Na stadionu Manchester Cityja večeras su većinom na tribinama bile parole na kojima je pisalo "UEFA Mafia" i "UEFA Cartel".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NKZ1922
UEFA Cartel CITY Plastika
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi