Sa Svjetskog prvenstva u Crvenu zvezdu

Novo pojačanje za "Crveno-bijele"

Sa Svjetskog prvenstva u Crvenu zvezdu

Crvena zvezda se priprema za novu sezonu, a u Beograd je već stiglo nekoliko pojačanja.

Ugovor sa Crvenom zvezdom je prije nekoliko dana potpisao nekadašnji fudbaler Ajaxa Ebecilio, dok se sutra očekuje potpis još jednog velikog pojačanja.

Naime, prema pisanju brojnih srbijanskih medija reprezentativac Australije Miloš Degenek je stigao u Beograd, a sutra bi trebao potpisati trogodišnji ugovor sa Crvenom zvijezdom.

Degenek u Zvezdu stiže iz Yokohame, a japanskom klubu će "Crveno-bijeli" isplatiti oko 200.000 eura odštete.

Inače, Miloš Degenek se nedavno vratio sa Mundijala u Rusiji nakon što se njegova Australija oprostila od turnira nakon grupne faze. Istina, Degenek nije upisao niti minut u dresu Australije na Svjetskom prvenstvu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Ovaj 24-godišnji štoper je rođen u Kninu, ali za seniorsku ekipu Australije u kojoj je proveo većinu života nastupa od 2016. godine.

Prije Yokohame nastupao je za drugi tim Stuttgarta i Munchen 1860.

Top Komentari

Meeseeks
Traktoraš
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije