Teška bruka Partizana, Bojan Letić postigao gol života i crno-bijele zavio u crno

Teške muke beogradskog velikana

Teška bruka Partizana, Bojan Letić postigao gol života i crno-bijele zavio u crno

Midhat Šljivak

FK Partizan poražen je u duelu 3. pretkola Konferencijske lige na gostovanju u Azerbejdžanu. Bolji od crno-bijelih bila je ekipa Sabaha rezultatom 2:0. Gol života je za domaći tim postigao nekadašnji igrač Veleža i Sarajeva Bojan Letić.

Partizan se poprilično obrukao u Bakuu. Tim Igora Duljaja bio je u podređenom položaju tokom većeg dijela meča i u Beograd nose ogroman zaostatak.

Bh. fudbaler Bojan Letić je uništavao Partizan po lijevoj strani. Nisu imali rješenja za njegove prodore koji su bili veoma opasni po gol.

Promašio je Sabah dosta toga. Golman beogradskog tima Jovanović je izvodio čuda na golu i spašavao je svoj tim u prvom dijelu koje je završeno bez golova.

I u nastavku ista slika na terenu. Sabah je opasniji, a Partizan je izgledao poprilično blijedo u većem dijelu meča.

Sabah u 69. minuti propušta veliku šansu za vodstvo. Dosuđen je kontroverzan penal, ali i kontroverzno je odbranjen. Jovanović je izašao s linije i odbranio je udarac Isayeva, no sudija se nije oglasio.

Oglasi

Ipak, samo minut kasnije Bojan Letić postiže fenomenalan gol. Nekadašnji fudbaler Veleža i Sarajeva uhvatio je volej s vrha kaznenog prostora i zatresao je mrežu Partizana za prednost od 1:0.

Samo četiri minute kasnije domaći ponovo slave. Ubačaj Isayeva završio je iza leđa Jovanovića za velikih 2:0.

Partizan nakon primljenih golova nije napravio ništa. Izuzetno je slabo igrao beogradski tim u ovom meču i na kraju je zasluženo poražen.

Ako ovako budu igrali u revanšu crno-bijeli se nemaju čemu nadati jer ih je Sabah danas u potpunosti nadigrao.

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Konferencijska liga, 3. pretkolo:

Sabah - Partizan 2:0

Top Komentari

Zoilomas
Masallah
2 0
Bajernovac
Crno bjeli svjet crno bjeli svjet...hebemli .........
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti