17

Komentari (17)

Zulfikar
Steta sto nije malo sarija inace bi mogla imati prefiks ratni prije zlocinac, dok je ovako samo zlocinac.
Adohordas
Po meni solidna,uradila je dosta dobrog ali sigurno, da je htjela mogla je uraditi jos puno puno toga..
Chico
Hahahaha ne moze strumfovski portal a da ne bude na aparatima zbog FKS. Satro oni zabrinuti za buducnost FKS, mos misliti ?! Sabrina nije heroj i NIKADA to nece biti, a nas bez nje hvala Bogu ceka svijetla buducnost. Crknite dusmani
Kladionicar_iz_mira
A da napisete neki tekst o zlocincu Vici iz Banjaluke?
bistrik87
zadugo necemo nekog boljeg nac
rodjak
meni je najsmjesnija bila kad je na telefonu pokazivala da nije bilo ofsajda za Sarajevo(kad je igro Evropu) i kad im je ponisten golk i sve na engleskom haha ,koji amaterizam .Pitari znaju najbolje ali gledajuci sa strane mogu samo pitati ;Okle nje u fudbalu ?
hz_033
Kakav dusebrizan tekst novinara ocito seljovca, lol ? Hajd nam sad ispricaj kako je stogodisnjem klubu zatvoreno 16 bankovnih racuna !!!!!
PRESEDAN
Boli je tuki,dok je levata biće i para,ona je uspijela i Ibraka nadmašiti u talovima. Ne dao Bog da nam ulete u klub, afera respiratori i kiseonik bi bili zaboravljeni. Kad se papak uhvati moći......
HUNTER
Ni jedno ni drugo, i to nije razlog da je vi novinarski lešinari sada razapinjete. Niste postavljali pitanje jesu li zločinci ova gamad što psuje na državu Bosnu i Hercegovinu, a jesu (očit primjer za zadnji vikend) i ovi što veličaju ratne zločince. Ali potrčite da pitate kada je u pitanju sve vezano za Sarajevo, Želju, Velež, Slobodu.
bk123
Ovako s neutralnog gledanja mogu samo zaključiti da se Hebe vrhunski čim je za dva dana tako napredovala...znači hebe se pravo a poslje šta je bilo to ostavljam navijačima Sarajeva da odgovore jer to se njih tiče..
ayd
Zlocinac je teska rijec i nije za sportski zargon izrazavanja. Bezveze naslov
Ecosport
Upravo sam htio napisati da riječ zločinac nije za sporta nikako. Baš su glupi, fakat.
E.Car
Sve dok se ne objave svi detalji ugovora o vlasničkim pravima ne može se ni suditi. A čim se to nije još desilo znači da je nešto sumnjivo,tj. Truhlo
Kiss
Pitari ko pitari
Ajax11
BordoSarajevo78
Na početku heroj, poslije zločinac. Kad se podvuče linija, definitivno zločinac. Hvala, doviđenja i prijatno, daleko ti kuća od Koševa bila.
KallDrogo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti