Sada je sve jasnije: U kojem gradu Allegri traži kuću?

S Juventusom osvojio pet Scudetta

Sada je sve jasnije: U kojem gradu Allegri traži kuću?

A. Čaušević

Massimiliano Allegri ostaje ili odlazi iz Juventusa? Pitanje je koje se već sedmicu proteže po italijanskim medijima.

Međutim čini se da su stvari postale mnogo jasnije nakon jutrošnjih informacija koje stižu s Apenina.

Naime, Allegri je jutros viđen u centru Torina s agentom za nekretnine koji je ujedno i čovjek od povjerenja sjajnog stručnjaka.

Allegri namjerava kupiti stan u strogom centru grada, odnosno u blizini trka Mole što je jasan znak da i dalje želi raditi u Juventusu.

Bivši trener Milana i Cagliarija će se sredinom sedmice sastati sa gazdom Stare dame Andreom Agnellijem, a međutim ostalo je još nekih nedoumica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje novinara pred meč s Romom ko će biti trener Juventusa naredne sezone potpredsjednik Bianconera Pavel Nedved je kratko kazao: "Ko dočeka, znat će", a Allegri je poslije utakmice kazao da je sretan u Torinu te bi volio da ostane.

Ovaj 51-godišnjak rođen u Livornu Juventus je preuzeo 2014. godine, za taj period na Allianz stadium je donio 11 trofeja, uključujući pet uzastopnih Scudetta. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi