Sadiković: U Živinice po pobjedu, kvalitetniji smo i bolji

Defanzivac Olimpika

Sadiković: U Živinice po pobjedu, kvalitetniji smo i bolji

Fudbaleri Olimpika sutra će odmjeriti snage sa ekipom Slavena iz Živinica.

Domaći tim se nalazi u teškoj situaciji i bori se za opstanak, dok Olimpik ima jasan cilj i bori se za ulazak u viši rang. Sigurni smo da nas očekuje interesantna utakmica u kojoj obje ekipe imaju imperativ pobjede.

Elvis Sadiković, iskusni defanzivac Olimpika, igra vrlo dobro ovog proljeća.

"Zadovoljan sam kako igram ja lično, ali i kako cjelokupna ekipa pruža partije ovog proljeća. Vidljivo je da kako sezona odmiče igramo sve bolje i bolje. Rezultat je to dobrog rada na treninzima, ali i kvaliteta igračkog koji posjedujemo. Odlično smo ukomponovani kao tim, a svoju snagu smo pokazali u posljednjoj utakmici protiv TOŠK-a, kada smo postigli šest pogodaka, a mogli smo postići još i više. Iskreno šteta bi bila da ne ostvarimo plasman u Premijer ligu BiH, jer se radi o zaista dobrom skupu fudbalera."

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu pred Sadikovićem i njegovim saigračima je zahtjevan susret u Živinicama.

"Slaven se nalazi u teškoj situaciji. Sigurno je da će voditi veliku bitku do kraja za opstanak, ali mi sa tim nemamo ništa. Naš cilj je jasan i mi ćemo napraviti sve da dođemo do pobjede. Kvalitetniji smo, bolji, uigraniji i svakako da smo mi bliži punom plijenu. Želimo do prvog mjesta, a to možemo samo pobjedama, tako da je što se naših ambicija tiče sve jasno."

Top Komentari

chs1975mostar
vi ste dno dna portal!!
3 0
Taceoni
Ali baš
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi