Zadovoljan efikasnom partijom

Selimović pred završnicu lige: Sve je moguće u fudbalu...

S. Mlaćo

Olimpik nastavlja utrku sa Veležom za titulu prvaka. Rođeni su jučer savladali Bratstvo 3:0, dok je Olimpik danas u derbiju kola na Otoci deklasirao TOŠK sa čak 6:1.

Blistali su izabranici Esada Selimovića i na kraju zasluženo slavili visoku pobjedu. Selimović je dao svoj komentar nakon meča.

"Čestitam momcima. Odigrali su najbolju utakmicu do sada. Dižemo formu iz utakmice i utakmicu i ovo je najbolja", kazao je Selimović.

Prokomentarisao je i posljednja tri kola. Na Otoci se nadaju da će Velež ipak kiksati, iako Rođeni imaju relativno lagane protivnike.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Sve je moguće u fudbalu. Naš cilj da je dobijemo sve tri utakmice, pa vidjet ćemo šta će biti".

Naredno kolo Prve lige FBiH igra se već u srijedu. Olimpik će u goste davljeniku Slavenu iz Živinica koji vodi grčevitu borbu za opstanak.

Top Komentari

starmac
Pjesma za Selimovica.Nadaj se nadaj seee.Forma vam je taman za 2 godine da budete prvi.Dogodine opet drugi ako Bog da.A mozda se ugasite.
4 1
adaStolac
Sabit dao izjavu. Nakon sto se prosli put nadao oklizavanju, sada se nada kiksu. Mislim da je slijedece talizanje na redu.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi