Ništa od novog ugovora: Sadio Mane je već odlučio za koji klub će potpisati?

Želi ispuniti svoj dječački san

Ništa od novog ugovora: Sadio Mane je već odlučio za koji klub će potpisati?

Endin Čaušević

Engleski mediji jučer su objavili da je Sadio Mane odlučio da neće produžiti ugovor s Liverpoolom i da će narednog ljeta najvjerovatnije napustiti Anfield.

Mane je već nekoliko sezona jedan od glavnih igrača Liverpoola i jasno je da čelnici ovog kluba rade sve kako bi ga zadržali na Anfieldu i već su počeli pregovore oko novog ugovora, ali to ne ide kako su planirali.

U Liverpoolu su očekivali da neće biti problema oko novog ugovora i da će Mane bez problema pristati na ostanak u Anfieldu, ali Senegalac ih je iznenadio odlukom da odbije početak pregovora.

Ovaj 30-godišnjak razmišlja o budućnosti svoje karijere i navodno želi da pronađe novi izazov jer za Liverpool igra već šest godina.

Manea su počeli povezivati s prelaskom u Bayern koji ga želi kupiti već ovog ljeta, ali Maneov cilj je da za godinu dana napusti Liverpool bez obeštećenja i onda bira gdje da nastavi karijeru.

Jutros je Mundo Deportivo sve iznenadio informacijom da je Maneova želja da potpiše za Barcelonu i zaigra u dresu katalonskog kluba što mu je želja još iz djetinjstva.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno, Mane je već rekao agentu da želi naredne godine napustiti klub kao slobodan igrač i želja mu je da potpiše za Barcelonu jer vjeruje da bi igrajući u Španiji imao dosta veće šanse za osvajanje Zlatne lopte.

Ipak, u svemu tome i dalje se pita Liverpool koji sigurno neće tako lako odustati od Senegalca. Mnogi smatraju da na ovaj način Mane želi dobiti veći ugovor na Anfieldu, ali na tu temu se još niko nije oglašavao.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Dinastija sestremi!
0 3
user1613662710
Svi hoce u Barcu a nitko da u Barci zavrsi hah,ne budite smijesni novinari barca propala nema tu zelje vise kod nikoga
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi