Sušić ima novi posao, preuzeo klub koji je napravio senzaciju

Bivši selektor reprezentacije BiH

Sušić ima novi posao, preuzeo klub koji je napravio senzaciju

Safet Sušić pronašao je novi angažman, prenose brojni turski mediji.

Trener pod čijim je vodstvom BiH izborila historijski plasman na Mundijal preuzeo je Akhisarspor, koji je u sezoni iza nas napravio senzaciju osvajanjem  turskog kupa pobijedivši u finalu Fenerbahče.

Da je postignut zajednički jezik potvrdio je i predsjednik kluba Huseyin Eryuksel, kazavši, između ostalog, da je sa Sušićem dogovorena jednogodišnja saradnja s opcijom produženja na još godinu.

S obzirom na postignuti rezultat u prošloj sezoni, čelnici Akhisarspora su željeli podići ambicije i dovesti iskusnog trenera koji poznaje ligu i ujedno ima internacionalno iskustvo, što su uslovi koje Sušić ispunjava.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Pape je u Turskoj već imao priliku voditi brojne klubove, a i ovoga puta u radu će mu najvjerovatnije asistirati Elvir Baljić.

Top Komentari

ratip irats
Sretno Majstore...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi