Safet Sušić želja čelnika Akhisara?

Prenose turski mediji

Safet Sušić želja čelnika Akhisara?

Samir Mlaćo

Nekadašnji selektor BiH Safet Sušić prema pisanju turskih medija nalazi se pred novim angažmanom. Naime, Sušić je želja čelnika Akhisara koji su u potrazi za trenerom nakon što je ugovor istekao Oakanu Buruku.

Akhisar je osvajač Kupa u Turskoj te će tako nastupati u Evropskoj ligi, što će sigurno biti veliki izazov za ovaj klub, a popularni Pape vrlo dobro poznaje stanje u turskom nogometu.

Posljednji angažman imao je u Alanyasporu, a prije toga je vodio u 23 meča francuski Evian. Pet godina je proveo na klupi nogometne reprezentacije BiH, te je bio i trener Ankaraspora, Rizespora, Ankaragucu, Konyaspor, Hilal, Istanbulspor...

Proteklih mjeseci dovodio se u vezi sa Bursasporom te Konyasporom, te će se u narednim danima znati da se Zavidovićanin konačno vraća u Tursku.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Alanyaspor je napustio u posljednjim danima prošle godine, te je od tada bez angažmana.

Top Komentari

SEIKO
Hahahaha ko će ovu ublehu i neznalicu za trenera.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi