Proljetno druženje u Moštrama: Koga je Pape zamijenio u Žilini...

Odmara u BiH

Proljetno druženje u Moštrama: Koga je Pape zamijenio u Žilini...

Jučer je u Moštrama organizirano zanimljivo druženje koje su svojim prisustvom uveličali prvi selektor fudbalske reprezentacije BiH, Fuad Muzurović i najuspješniji selektor iste Safet Sušić Pape.

U ugodnom ambijentu legende Sarajeva, bh. i evropskog fudbala prisjetili su se nekih od zanimljivih detalja iz svojih karijera.

Najzanimljivije je svima bilo prisjetiti se legendarne utakmice u žilini protiv Slovačke, klada smo golom Izeta Hajrovića stigli na prag plasmana na Svjetsko prvenstvo. Da tada nismo osvojili tri boda teško da bi vidjeli Mundijal u Brazilu, a heroj je eto bio čovjek kojem je susret sa Slovacima bio tek drugi u reprezentativnoj karijeri.

Hajrović je ušavši u igru zabio gol iz drugog dodira. Prisjećajući se, Pape je bio siguran u asistenta gola, no nije bio siguran koga je izvadio iz igre da bi ubacio Hajrovića.

"Nije bio Misimović sigurno..."

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Jedan od domaćina bio je i radijski reporter Salih Hadžialić koji se brže bolje latio interneta, proguglao i odgonetnuo nepoznanicu među prisutnima. Misimović je bio taj. Asistent Vedad Ibišević.

Druženje je trajalo nekoliko sati, prisutne je zanimalo kakav je bio koji igrač, ko je bolji, Miske ili Pjanke...

Top Komentari

Dofu1921
Je li novinar omastio brk
8 4
Lud
Trpaj rodjo...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi