Saigrač Nermina Haskića postigao golčinu u posljednjem kolu Super lige

Golman Mladosti nije imao nikakve šanse

Saigrač Nermina Haskića postigao golčinu u posljednjem kolu Super lige

S. Pašalić

Ovog vikenda je odigrano posljednje kolo Super lige Srbije.

Crvena zvezda je već ranije osigurala naslov prvaka, ali je i u posljednjem kolu savladala na svom terenu Napredak sa 3:0.

Ekipa Radničkog iz Niša je na kraju završila na drugom mjestu i igrat će kvalifikacije za Evropsku ligu, kao i Partizan koji je serijom dobrih rezultata u posljednjih nekoliko kola prestigao Čukarički i osigurao Evropu.

Nekadašnji igrač Budućnosti iz Banovića i Sarajeva Nermin Haskić je u dresu Radničkog imao sjajnu sezonu iza sebe i na kraju je sa 24 postignuta gola bio najbolji strijelac Super lige.

Rezultat Haskić je mogao biti i bolji s obzirom na činjenicu da se u posljednja tri kola nije upisivao u listu strijelaca.

Tako je bilo i u posljednjem kolu kada je Radnički remizirao protiv Mladosti rezultatom 2:2 gdje je Haskić odigrao cijeli meč.

Ipak saigrač Nermina Haskića, Petar Petrović se potrudio da počasti navijače Radničkog sa fenomenalnim golom na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Petrović je sa nekih 25 metara opalio ljevicom u gornji desni ugao golmana Mladosti koji je samo pogledom ispratio šut igrača Radničkog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi