Legenda Liverpoola tvrdi: "Salah sto posto ide na kraju sezone, odlazi..."
FOTO: EPA

Tvrdi da ima provjerene informacije

Legenda Liverpoola tvrdi: "Salah sto posto ide na kraju sezone, odlazi..."

E. Oštraković

Mohamed Salah će "sto posto" napustiti ekipu Liverpoola na kraju sezone i karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tvrdi legenda Liverpoola Mark Lawrenson.

Salah je pred početak sezone povezivan sa odlaskom u Al Ittihad i postojala je usmena ponuda od 200 miliona funti posljednjeg dana prijelaznog roka u augustu.

Egipćanin je odlučio da ostane i trenutno se sa svojim Liverpoolom nalazi na drugom mjestu u Premiershipu i uspio je postići 14 golova.

Salah je propustio nekoliko posljednjih sedmica zbog povrede koju je zaradio na Afričkom kupu.

Ipak, jako je blizu povratku na teren, a zanimljivo je i to da je u ljeto 2022. godine potpisao novi ugovor koji ga za Anfield veže do 2025. godine.

Veliki novac koji se odjednom pojavio iz Saudijske Arabije privukao je mnoge, a čini se kako će jedan od njih biti i Salah.

Oglasi

Lawrenson koji je osvojio pet titula sa Liverpoolom u domaćem prvenstvu, te jedan u evropskim takmičenjima tvrdi da Salah ide na kraju sezone i to u Saudijsku Arabiju.

"Sto posto ide na kraju sezone. Mo Salah odlazi na ljeto. Nema veze šta će se desiti do kraja ove sezone, dogovor je takav da na ljeto napusti Liverpool.

Otići će van Engleske, a informacije koje imam kažu da ide u Saudijsku Arabiju i Liveprool bi trebao zaraditi ogroman novac na prodaji. Očekuje se da taj novac bude uložen u pojačanja. Salah će biti kralj u Saudijskoj Arabiji", rekao je Lawrenson.

Ipak on se tu nije zaustavio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mogao je otići i prošlog ljeta. Samo je trebao doći do Kloppa i reći da želi da ide, ali nije to uradio.

Kada Salah ode Liverpool će morati dovesti nekoga na tu poziciju. Nema veze što su u napadu Jota, Nunez i Diaz, moraju dovesti još neke igrače u napadu", završio je Lawrenson.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti