Salah: Saradnja sa Džekom? Moramo biti bolji kao tim

Krilni fudbaler Rome

Salah: Saradnja sa Džekom? Moramo biti bolji kao tim

Krilni fudbaler Rome Mohamed Salah dotakao se mnogih zanimljivih tema u razgovoru za italijanski Sky Sport.

Obzirom da se sezona u Italiji bliži kraju, Salah je za Sky Sport sumirao ono što je do sada učinjeno i što tek treba da se napravi u naredna dva mjeseca.

Roma je u ključnim trenucima sezone gubila veoma važne mečeve (u osmini finala Evropa lige i polufinalu Kupa Italije) od Lyona i Lazija pa su ispali iz oba takmičenju u svega nekoliko dana. Salah poručuje da ekipa nema za čime žaliti ove sezone jer su dali sve od sebe i pobijedili u mnogo utakmica.

"Šta nam je nedostajalo ove sezone? Nije nam nedostajalo ništa, igrali smo dobro i pobijedili u mnogo utakmica, pokušavali smo bili uvijek konkurenni. To je bio slučaj i protiv Lazija te Lyona. Protiv Bologne će biti teško, ali moramo pobijediti pod svaku cijenu", rekao je Salah pa je odgovorio i na pitanje o saradnji sa Džekom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Džeko-Salah? Postigli smo mnogo golova sarađivajući, ali, kao što sam ranije rekao, moramo napredovati kao tim, odnosno kao 11 fudbalera na terenu", rekao je Salah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi