Salčinović: "Dolazio sam kod onih ublehaša, zašto ne bih i danas?"

Čelik obavio prozivku

Salčinović: "Dolazio sam kod onih ublehaša, zašto ne bih i danas?"

A. Čaušević

Na prozivci NK Čelik bio je prisutan i Fenan Salčinović, dugogodišnji igrač i dijete zeničkog kluba koji je nosio i kapitensku traku sada već bivšeg premijerligaša. 

Prilikom obraćanja medijma Salčinović je bio od vidnim emocijama te se da lako zaključiti da mu je teško palo što Čelik kreće iz najnižeg ranga.

"Teško je pričati u ovom momentima i u okolonstima, nismo ni sanjali da ćemo biti u ovoj poziciji. Dolazak tolikog broja medija govori koliko je ovo veliki klub. Nadam se da će političari koji su godinama kupili poene na ime kluba neće okrenuti leđa Čeliku", rekao je Salčinović te nastavio:

"Moj današnji dolazak je bio moralna obaveza, prema svemu prema klubu za kojeg me vežu emocije, da podržim projekat ovih mladih momaka koji su došli kada nije nije želio doći. Ne znam odakle predsjedniku Gafuroviću koji je sa mnom išao u školu, ovolika volja, želja i entuzijazam".

"Što se tiče mog djelovanja u klubu, obavijesti ću vas o tome nakon Bajrama na press konferenciji. Kad sam dolazio kod onih ublehaša i dolazio redovno, zašto se danas ne bih došao javiti ovim momcima koji su čista suprotnost od onog što je bilo."

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

Još uvijek nije odlučio da li će nositi dres Čelika i u ligi ZDK. Odluku će donijeti u naredne dvije sedmice.

"Nisam još donio tu odluku. Gledat ću da nikad ne okrenem leđa ovom klubu. Barem ćete me po tome moći pamtiti da nisam okrenuo leđa", poručio je Salčinović.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Juve88
A i ti samo drobis nesto jbt, tjeraš pravdu i ispravlja krivu Drinu, eto sad ste od nule pa se vise aktiviraj a manje pričaj po medijima, od svih igrača iz PL ti si najviše na portalima, radi i šuti, sretno u budućnosti i sto skorije vraćanje u PL jer je čeliku tamo i mjesto
12 0
BobPaisley
...zar jos nisu ukinuli ovaj propali klub i rupu bez dna koja je progutala milione maraka poreskih obveznika???
1 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi