Hasan Salihamidžić izgubio živce nakon poraza i žestoko napao igrače Bayerna

Imao je šta da kaže

Hasan Salihamidžić izgubio živce nakon poraza i žestoko napao igrače Bayerna

E. Oštraković

Ekipa Bayerna upisala je neočekivan poraz na gostovanju kod Bayer Leverkusena, te je tako lidersku poziciju predala Borussiji Dortmund.

Utakmica u kojoj se očekivala nova pobjeda Bayerna otišla je u korist domaćina i to nakon velikog preokreta tima kojeg sa klupe vodi Xabi Alonso.

Krenulo je sjajno za Bayer koji je u 22. minuti došao do prednosti od 1:0. Goretzka je asistirao, a gol za vodstvo gostiju postigao je Kimmich.

Drugo poluvrijeme donijelo je ono čemu se malo ko mogao nadati, a to je naravno potpuni preokret i pobjeda Bayer Leverkusena.

Gol za izjednačenje postignut je u 55. minuti. Dosuđen je penal za ekipu Bayer Leverkusena, a sgiuran sa bijele tačke bio je Palacios.

U 73. minuti isti scenario. Dosuđen je drugi jedanaesterac za domaću ekipu, a ponovo je šutirao Palacios, te je i drugi put bio siguran.

Oglasi

Tako je Bayer Leverkusen nakon dva dosuđena penala napravio totalni preokret i ostvario pobjedu protiv Bayerna.

Veoma ljut nakon utakmice i poraza Bayerna bio je Hasan Salihamidžić.

"Ovo rijetko viđam. Promašili smo sve što smo napravili i pustili smo da nam preokret napravi ekipa koja je igrala i pobijedila u četvrtak. Bili smo inferiorni u svim aspektima", rekao je Salihamidžić, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ovo nije bio Bayern. Bilo je tako malo duela, volje. Ovaj tim je tako dobar kada imaju pravi mentalitet od samog početka. Ali, isto tako su jako loši kada ne pokažu taj mentalitet. Najgore je kada misle da mogu uraditi sve sa svojim kvalitetom", završio je Hasan Salihamidžić.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FudbalskiZnalac
Tek ce ih City razapeti.
0 0
Bayern minćen prvak,sve se zna u toj ligi,idemo dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi