Salko Zildžić postaje sportski direktor Mladosti iz Kikača?

Očekuje se dogovor dvije strane

Salko Zildžić postaje sportski direktor Mladosti iz Kikača?

S. Mlaćo

Ostanak kapitena Semira Mujkanovića sigurno će biti veliko pojačanje za člana Prve lige TK Mladost iz Kikača.

Mujkanović je postigao dogovor sa premijerligašem FK Tuzla City, no na kraju je zapelo oko visine plate i prema svemu sudeći će ostati stanovnik Kikača.

Kako prenosi službena stranica ovog kluba, Mladost bi u narednim danima trebala dobiti i sportskog direktora. To će prema nezvaničnim informacijama biti Salko Zildžić, diplomirani profesor sporta, koji trenutno obavlja ulogu selektora reprezentacije BiH u kickboxu.

Zildžić je aktivan i u politici, a i sam je bio kickboxer.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Podsjetimo, Mladost je izborila i plasman u osminu finala Kupa gdje je poražena od Sloge Gornje Crnjelovo, što je bio historijski uspjeh ovog kluba.

Top Komentari

pogba69
SDA ga postavila sigurno, majku im lopovsku
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti