"Samo jedan klub iskreno želi Osimhena"

Mladi Nigerijac na meti Napolija

"Samo jedan klub iskreno želi Osimhena"

E. Škorić

Agent Lilleovog napadača Victora Osimhena tvrdi da njegovog klijenta jedino jedan klub "želi 100 posto".

Osim se povezivao s mnogim velikanima, ali Nigerijac koji je briljirao u dresu Lillea ima samo jednog pravog potencijalnog kupca i to je priznao njegov agent Ariyo Igbayiola za nigerijske novine.

"Uvjereno vam mogu reći da je jedini klub koji trenutno želi Victora 100% je Napoli", rekao je agent, pa je dodao:

"Ali konačna odluka o tome želi li im se pridružiti ostaje na njemu. Također, Newcastle je u utrci baš kao i Tottenham. Ali to je samo interes. Mislim da je teško da ostane u Lilleu naredne sezone s obzirom na pritisak evropskih klubova".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Agent je otkrio da je čak razgovarao s menadžerom Tottenhama Joseom Mourinhom o 21-godišnjem Osimhenu.

"Pitao sam Mourinha li da će Kane otići i da li će Victor igrati ako Kane ostane, a on dođe. Treba mu klub u kojem će redovno igrati iz sedmice u sedmicu, ne smije ostati na klupi", poručio je agent sjajnog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi