Sarri želi još jednog starog znanca, menadžer poručuje: Vidjet ćemo...
(Foto: EPA) Desni bek Napolija Elseid Hysaj je od dolaska Carla Ancelottija na kormilo ekipe dobio nešto ofanzivniju ulogu, ali se nije najbolje snašao...

Hysaj na meti kritika u Napulju

Sarri želi još jednog starog znanca, menadžer poručuje: Vidjet ćemo...

Maurizio Sarri je po završetku prošle sezone napustio Napoli i preuzeo Chelsea, a za njim je sa juga Italije ka Londonu ubrzo krenuo i Jorginho.

Nakon što je na Stamofrd Brigde doveo veznjaka Napolija, sada se špekuliše da Sarri u Chelseaju želi vidjeti još jednog igrača sa kojim je surađivao u Napulju, Elseida Hysaja.

Albanski reprezentativac je bio jedan od ključnih igrača u Sarrijevom Napoliju, ali se ove sezone našao na meti kritika i jasno je da se nije najbolje snašao u nešto ofanzivnijoj ulozi koju mu je dao Carlo Ancelotti.

U razgovoru za Radio Kiss Kiss Napoli, Mario Guiffredi, inače menadžer Elseida Hysaja, nije želio odbaciti mogućnost transfera njegovog klijenta u Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Chelsea? Vidjet ćemo, možda... Postoji tržište i za loše igrače. S obzirom da ljudi u Napulju smatraju da nije dovoljno dobar, možda može otići u Chelsea. To vam govori da ipak nije toliko loš", poručio je Giuffredi, pa nastavio:

"Fudbaleri imaju dušu i oni su ljudska bića, s toga razne kritike utiču na njih. Ali nas ne zanima šta govore ljudi, slušta ćemo samo mišljenje kluba. Ono što je mana Napulja jeste novinarstvo koje ne pomaže klubu. Mislim da se lokalni mediji u Torinu ne ponašaju tako prema Juventusu. Naravno, ne stavljam sve u isti koš jer i ovdje ima puno dobrih novinara."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi