Samo jedan tim želi Coutinha, ali ga ne može dovesti
Barcelona svim silama tokom ljeta želi prodati Philippea Coutinha (Foto: EPA)

Barcelona u problemu

Samo jedan tim želi Coutinha, ali ga ne može dovesti

M. Šljivak

Philippe Coutinho više nije poželjan u Barceloni.

Brazilski fudbaler od dolaska na Nou Camp u januaru 2018. godine nije pokazao apsolutno ništa i smatra se jednim od najvećih promašaja u historiji kluba.

Barcelona se Brazilca tokom ljeta želi riješiti. Stavili su ga na transfer listu, ali su naišli na velike probleme.

Kako tvrdi Cadena Ser, samo jedan klub je pokazao interes za dovođenje Coutinha, ali ga on zbog zabrane transfera ne može dovesti.

To je londonski Chelsea. Na Stamford Bridgeu Brazilca vide kao idealnu zamjenu za Edena Hazarda, koji vjerovatno prelazi u Real Madrid, ali transfer će teško biti završen.

FIFA je nedavno kaznila Plavce zabranom dovođenje fudbalera u naredna dva prelazna roka. To znači da u London do ljeta 2020. godine neće dolaziti pojačanja, iako se Chelsea još uvijek nada promjenu odluke.

Londonski tim se žalio Sudu za sportsku arbitražu. Sada se čeka konačna odluka, a ako ona bude pozitivna, Coutinho će vjerovatno završiti na Stamford Bridgeu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Coutinho je u Barceloni proveo period za zaborav. Nastupio je 74 puta, postigao je 21 gol, ali nije bio ni blizu onakav igrač kakav je bio u Liverpoolu.

Odluka Arbitražnog suda o 'slučaju Chelsea' bit će donijeta u narednim danima.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Zoilomas
Ovaj mali ima zdrvstveni problema gledajuci po boji usana i nosa ili smrce belo
1 0
Adnanos
Navikao da bude glavna zvijezda i nije se mogao uklopit pored Messija isto kao ni sto nije mogao Ibrahimovic
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi