Sedmica života iza igrača Spezije

Dugo će je pamtiti

Sedmica života iza igrača Spezije

A. Čaušević

Igrači Spezije, debitanta u Seriji A, će dugo pamtiti posljednjih sedam dana. 

Sedmica iza njih se može opisati i sedmicom života obzirom da su u nekoliko dana uspjeli srušiti dva bivša prvaka Italije.

Prvo su pobijedili Napoli na stadionu Diego Armando Maradona s 1:2, a večeras su bili uspješniji od Sampdorije.

Na stadionu Alberto Picco bilo je 2:1 za domaće koji su sa nova tri boda pobjegli iz zone ispadanja i idu ka sredini tabele.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Terzi je doveo Speziju u vodstvo, Candreva je izjednačio za rezultat prvog dijela. Pobjednik je odlučen u 60. minuti kada Nzola zabija iz penala.

Sampdorija je u finišu meča napravila veliki pritisak, stvorila je niz odličnih prilika, međutim do izjednačenja nije uspjela doći.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi