Šanse za pobjedu Celte i Fiorentine su najveće na svijetu u Mozzartu

Mozzart promo kvote

Šanse za pobjedu Celte i Fiorentine su najveće na svijetu u Mozzartu

Sponzorski tekst

Ne postoji Liga Evrope i Konferencijska liga, ali danas ima mnogo uzbuđenja širom Evrope. Igraju se prvenstvene i kup utakmice, a u prvom planu su Serie A i Primera. Mozzart kladionice su za danas odabrale dvije kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svijetu.

To je kec u Celti protiv Alavesa u Španiji, kao i dvojka na Fiorentinu u gostima kod Frosinonea u Italiji.

Mozzart časti! Uvećaj uplatu za 20%

Nemoj propustiti priliku da te Mozzart počasti uvećanjem uplate koju možeš iskoristiti za pregršt utakmica u nadolazećem periodu.

Izvrši uplatu preko xBona ili Klikera i uvećaj svoj depozit za 20%!

CELTA - ALAVES (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1.75

Loš početak sezone za tim iz Viga. Celta je za vikend bila na ivici iznenađenja u Barceloni, vodila je do 81. minuta sa 2:0, a onda je u furioznom finišu Ćavijeva kompanija postigla tri gola i osvojila tri boda. Mandat Rafe Beniteza na čelu tima iz Viga nije dobro počeo. Samo četiri boda nakon šest kola i vodeće mjesto u Segundi. Ikona kluba Iago Aspas nije se upisao u listu strijelaca u novom prvenstvu, što je svakako doprinijelo lošim rezultatima tima iz Galicije. Posjet slabom Alavesu prilika je za izlazak iz krize. Tim iz Vitorije se ove sezone vratio u elitu. Sakupio je šest bodova, a ima dva uzastopna poraza, odnosno tri u posljednje četiri utakmice.

FROSINONE - FIORENTINA (ČETVRTAK, 18.30), DVOJKA 2.10

Potražite više informacija na temu La Liga:

Viola postaje sve bolja, vezala je dvije pobjede, prvo protiv Atalante sa 3:2 u Firenci, a potom i protiv Udineza sa 2:0 u Udinama. Efikasan je vezista Đakomo Bonaventura sa tri gola, dok je odbrambeni igrač, Argentinac Lukas Martinez Kvarta, zatresao mreže rivala u prethodna dva duela. Frosinone je ušao u elitu, ali ga više ne vodi Fabio Groso, koji ga je doveo u najbolje društvo. Nekadašnji reprezentativac Italije sada je na vrućoj klupi francuskog Liona. Novajlija je odličan, nalazi se na devetom mjestu, i nije poražen već četiri kola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promjenama, ali će u Mozzartu biti najveće na svijetu u svakom trenutku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.