32

Komentari (32)

Divolovac
Svim pitaarcicima sa mama ma****m glupih
user1676107211
Obali ga na obali glupi kospicaru
rabodimis
HAHAHAHHAHAHHA HAHAHA E cuj zeljeznicar pa zrtva zavrzlame.. Poznati lopovi iz mira, tradicija im se zove zavrzlama.. Prose, kradu, varaju.. Oni su mjerna jedinica za ciganluk. Ko zna sta su ti banditi napakovali naivnom djetetu u tudjini, i do sad im se transfer politika vodila na nivou jednog makroa, ko zna kakvu oni sad prevaru covjeku pripremaju. Koliko su samo svojih bivsih igraca opljackali i ucjenama "za papire" natjerali na otpis posteno zaradjenih plata, Bog zna.. Cim su ovako u suzama i glume nake zrtve znaci da imaju paklen plan za neku obmanu. Svaki tekst o njima treba kontra citat, sa velikom dozom opreza i ne povjerenja.. To su profesionalni lazovi i mitomani.
DoGroba
Zeljina ti kita u ustima. I nevadis je
Hadzija123
@rabodimis cibe keru sa posta ja sta napisa frajer ko da mu se o porodici radi ajde cibe u Vlasenicu
rabodimis
@DoGroba Nisam ti ja majka debilu, uostalom nije ni lijepo da iznosis takve stvari u javnost, pusti zenu na miru, ako voli nek pusi.. Pomozi joj i ti, budi dobar sin.. ;) @Hadzija123 Sta znaci to "cibe u Vlasenicu" ? Jel to neki prijedlog da posjetim Vlasenicu il me pokusavas provocirat ? Nista ja tebe ne razumijem..
mido1921
Ovi pitari su toliko isfrustrirani da više mrze Željezničar nego što vole Sarajevo. Kompleksaši sikter.
rabodimis
Kako necemo bit isfrustritani.. Normalan je osjecaj bit na strani zrtve, tj. Santosa, to se zove empatija. Sram vas i stid bilo sto pljujete i varate covjeka koji vam je Evropu donio, umjesto da mu se zahvalite i pozelite srecu vi ga varate na mahalaske fore.. Naravno da izazivate nase frustracije, mi nismo navikli da nam gosti/prijatelji odlaze sjbani i izvarani. Mi se trudimo da nas grad pokazemo u najboljem mogucem svjetlu, da se gosti/prijatelji osjecaju odlicno, da su sretni, da pozele nekad da se vrate.. Naravno da nas boli i frustrira ovaj ciganluk, najgore od svega je to sto se vi ponasate ko zadnje dzukele a nas je sramota.. Klosari pravi, dzoneri sa dna kace..
user1599563157
Tisi fakat neki papak
zgembo.popuslic
@rabodimis Da znas ko sto ne znas, znao bi da se u svemu ovome Santos najmanje pita i da sve vodi onaj njegov tzv. menadjer. Tako da i ako ima zavrzlama one se odnose na njega a ne na Santosa. Santos je tu samo da igra a gdje ce igrat i za koliko para, pita se menadjer. Znaci niko ni za sta ne krivi Santosa nego tog menadjera
Hadzija123
@rabodimis cibe keru cibe na livadu jer ni satadiona ninkluba nemate svog sve vam je tudze sdadion gradski klup privatna kurafeta koju kupuju i prodaju dok se ne ofunja i inda ide gasenje zivi bili vidjeli mars na luvadu keru,kompleks zvani Zeljeznicar je opasna stavr
rabodimis
@Hadzija123 Brate potrefi jednu ispravno napisanu rijec ako Boga znas.. U BiH-a samo zeljo ima "svoj" stadion, ostalo im nesto iz zlatnih vremena kartela sda. Jesil siguran da znas sta znaci rijec "kompleks" ? Vidim da se trudis da je uklopis al ti nesto ne ide.. @user1599563157 Jasamtij*bo mater, sta si ti onda ? @zgembo.popuslic Braca Santos je odrastao i odgovoran covjek, presao je pola svijeta, snasao se i zivi u BiH-a.. To da je naivan i glup ne moze proc sekunde jedne, realno. Sam sebi covjek bira agenta, da mu Santos kaze "hocu da ostanem" ovaj nista nebi mogao uradit, nije jedan takav slucaj bio.. Uopste nema potrebe za ovakvom dramom od zelje, sve sto covjek radi je sasvim normalno.. Odigrao dobru sezonu ima sansu da obezbijedi sebi neki bolji zivot a zeljo samo sto Esmeraldu nije uveo u pricu. Ako vec ne mozete zadrzat igraca bar pokazite malo dostojanstva, budite ljudi i zahvalite se covjeku na dobroj sezoni.
Hadzija123
@rabodimis cibe keru cibe
zgembo.popuslic
@rabodimis nisam rekao da je naivan i glup nego da ima menadjera koji se pita gdje ce igrat jer mu on daje vecinu plate. Zeljo ga placa otprilike 30% a ostalo mu daje taj menadjer i sad covjek hoce negdje dobro da ga proda da vrati ulozeno. Samo eto sto se pojavio taj papir gdje hoce da prevare Zelju tj. da ne plate naknadu za treniranje, prevedeno hoce te pare da uzme sebi. Zeljo je pristo na sve uslove koje je postavio menadjer sto se tice Santosa, plate i naknade za treniranje bivsim klubovima (vjerovatno je mislio da nece ispunit) al u toj varijanti menadjer gubi svoju zaradu eventualnom prodajom za drugi klub. Sve u svemu, Santos bi mozda i osto al mu menadjer neda
user1676107211
Jarane zovi hitnu, imas mozdani
user1676107211
zeljeznicmar ne moze izazvat kompleks vitezu al eto tjesite se ako vam je lakse
Gr0hot
Ko s stef bulom suradjuje i usran i upisan ustaje
atko70
Opet SKRETNICAR skrenuo sa tracnica ..uvijek neka muljaza oko njihovih ugraca .Otjerajte Zubana ..On ce vas ukopati .aBd Hocefe para na gu..ve ???
fare87
Ode vam covjek u Sarajevo, zna gdje ima para
Hasimaga
Gdje je vaso miskin crni tu su i zavrzlame, nista novo
komentator1
Pise “Novinar” iz “najtrofejnijeg” kluba su sewovlasili. NAjTROFEJNIJI KLUB JE SARAJEVO, otvori transfermarkt pa pogledaj, jebbem ti sve najmilije seljacino nepismena!
komentator1
Dovoljno jee procitati “bulevar ivice osima” i sve covjeku bude jasno. Glupe balije! Na svakoj utakmici pustaju ratnu pjesmu grbavica a velicaju krmka koji je 4. Maja 1992 slavio sa onima koji su grbavicu tog dana zapalili i ubijali klali silovali iwprotjerali sve sa grbavice.
DoGroba
Ti sto su klali sto pises su srbi sa koseva
komentator1
Imaju li i oni svoj bulevar u Sarajevu?
DoGroba
Nemaju jer imaju samo legende grada. Dok srbi sa koseva osudjeni i leze u hagu
Hadzija123
@komentator1 ti si fakat najveci idiot na ovom portalu pa jbt ja ne vjerujem da 29 pitara i 5 manijaka vide ovdje diskusiju na zeljinom postu idite na vase slanke i raspravljate ali kompleks zvani Zeljeznicar je cudo i opasna stvar
komentator1
Sto vrijedjas, jebbo ti ivica adjinicu!
BordoBijeli1946
Ništa novo. Birvaktile ostadoše bez Evrope jer nisu znali da popune uplatnicu. Da ih nema kome bi se smijali?
rabodimis
@sirkrajvosa A vi tako sto ste opljackali Velez i Igman, platili sudije parama sa humanitarnog broja, sram vas bilo..
SonPen1946
Vazda cirkus sa zeljescarom
user1571956549
Mamicu ti zaacirkuzam hehe.
user1613662710
Tako je samo ostro
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.