7

Komentari (7)

SonPen1946
Kako to da samo Sarajevski klubovi placaju puni iznos plata igracima ? A oni lazni tuzlaci i vrapcicani, svi im na minimalcu !!!!!!!!!!
Dena33
Evo ja da ti odgovorim posto poznajem materiju. Opste poznato je da svi klubovi u BiH zadnjih 20 godina ne prijavljuju sve za plate, vecina im se isplacuje u kešu,to rade bas svi a radilo je naravno i fk sarajevo do unazad par godina. Dolaskom Tana u klub (koji naravno ima svoje razloge i pere svoje pare preko sarajva) Sabrina i Hadzic su godinama prali pare od njega. Dakle, prijavljuje se vise nego sto su stvarne plate. To je javna tajna i to se lako da provjeriti , pitaj igrace. Potpisu platu od na primjer 9 milja, a 4 mora dat Sabrini i Hadziji, tako je to funkcionisalo. A Tan i ovaj novi Vjetnamac nemaju pojma .
Uranija
@Dena33 ne lupaj gluposti “insajderu” lažni
Dena33
Nista ti s ovim meni nisu odgovorio druze. De malo procitaj sta si napisao. Sve je tako kako si ti napisao ali tvoj komentar ne demantuje moj !!!
Zamfir19_46
Hocemo li ikada poslovati u plusu
user1621850389
Gdje su prihodi od ćlanarina dječaka koji treniraju u školi fudbala AFH
Ajax11
Bruka za prikazano na terenu- u stranu tekme gdje su pokradeni- Ali protiv Mladosti i Slobode je bio bojkot igraca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.