34

Komentari (34)

user1655831611
Biće Zrinjski opet sampion opet sampion
DadiG
Bravo Merso, bravo čitava ekipa, bravo Dudic, bravo navijači. 3 tekme i 3 pobjede, dobar početak. Ali da spustimo loptu na zemlju. Več smo sebe proglasili šampionima i vidimo se u grupnim fazama u Evropi. Atmosfera oko tima je dobra ali sa našim mentalitetom previše euforije bi moglo biti pogubno. Dvije od tri pobjede kuci protiv relativno loših protivnika. Ni jedna od te dvije pobjede nije bila laka. Samo naprijed ali polako. Još me brine da od 8 golova u prve 3 utakmice i isto toliko pobjeda, niti jedan nije postignut u prvom poluvremenu. Trebali bi rješavati utakmice ranije radi oslobadjanja od psihološkog pritiska i da se izbjegne non-stop jak i brz tempo. I još sam spomenuo negdje da su 6 od 8 golova dali rezervisti. Boli me briga, neka ih daju golman i fizioterapeut ako treba ali to govori o Dudiću i adekvatnim izmjenama. JA VOLIM, VOLIM, VOLIM SAMO TEBE…Naprijed Sarajevo!!!
Ratnik
Sta hoš više, 3 utakmice 9 bodova da da da
Shaba
Tekma za infarkta. Svaka čast svima, nismo imali sreće al srce na terenu je presudilo. Merso je tata. Najbitnije je dobijati ovakve tekme kad nemas sreće. Usput bicu pošten posto stalno prozivam sudije za lose sudjenje, vcrs nije sviran jedan čist faul u prvom poluvremenu za Posušje na nekih 30 m od našeg gola. Sve ostalo mislim da je bilo korektno. Samo nastavite jako momci.
hzsg
DAS IST WALTER.....!!!!
krems_krems12
Ovakvu utakmicu npr. Zeljo ne moze da dobije, nema sanse da dobije i to je velika razlika koju trenutno pravi Sarajevo u odnosu na sve druge ekipe u ligi.
Rodjeni1985
To je razlika sto Duda pravi buraz
pjanke.sa
@krems_krems12 ma hebo Zelju i sve ostale samo treba nas gledati. Ako igraci budu spremni da izdrze ovakav tempo do kraja prvog dijela prvenstva, nema onda brige ili kup ili titulu da uzmemo.
BiH1510
lagani Bora Drljaca hahahahaha bravoo
Hordas_00
user1582467886
OPET MERSO AHMET,PREDAJE RAHMET. A M I N.
Krajisnikljuti73
Ovo nikako nije dobro za srce,al vise nego zasluzena pobjeda...idemo dalje sa pobjedama SAMPIONI..
Ecosport
Na jedvite jade
user1582467886
@Ecolsport-Ali smo ti lahko seku naguzili.
Lavillenie
@user1582467886 a onda tebi citavu zensku stranu porodice
NorthSide
Jeste. Sutevi 19-4 Sutevi u gol 9-3 Posjed 73-27 Stvarno vrijeme igre 36:47 - 14:04. Ostani glup pozz
user1582467886
@Lavillenie-MARŠ U KAVEZ,DOBIĆEŠ BANANU DA SE SMIRIŠ.
Adnan tz
Fali im realizacije.ostalo je jako.sportski pozz iz Tuzle
Realist
Ovaj je Dudić gori od Mulalića. Samo skače nešto uz linije dere se na ne zna ni on koga. Sramoti se.
Mostarac94
Pa to i jest poenta trenera, da se vidi srcanost i predanost, sta treba sjedit i da izgleda ko da ga boli k
NorthSide
Ne stavljaj njih dvojicu u istu recenicu jer je ovaj nas izmislio fudbalski univerzum za tvog helanka-trenera
HUNTER
Brini se ti za svoju ndh zaostavštinu i drži se svoga sela, a od šeher Sarajeva i FK Sarajeva sikter.
Starigrad01
Večeras su mi pola života uzeli,al Halal im bilo.Merso pa ti si stvarno gigant.Volim svoje Bordo Šampione.
DadiG
6 od 8 golova dali rezervisti pa ti vidi ko je gori.
King_Kenny
...bravo majstore,pokazao da jos nije za penzije,top klasa...vec sam bio izgubio nadu nakon onih silnih precki...ali bitna su 3 boda na kraju...svaka cast,ekipa ima pobjednicki mentalitet...
user1655831611
Zrinjski isto ovako igra samo u Europi i ti ne priznas da je Zrinjski dobar
Fino alla Fine
Divovi.,DIVOVSKI, 1-0 ali dovoljno za prvo mjesto.
Mostarac94
A kad ih je preuzeo Dudic, glavni komentar ide cistka ide i Ahmetovic, valja imat iskusnjara u ekipi kad ovako zagusti zavrsnica…
kaskada24
Odgledao sam utakmicu, naravno prezaslužena pobjeda, ali nervira me što još uvijek nekako nije to to;mnogo grešaka, nesporazumi prema napadu… Ali ipak volja, zalaganje čista desetka. Hajde valjda bude bolje iz kolo u kolo. Ova sezona radi za FK Sarajevo definitivno!
789012455
Ahmete legendooo bravo. !!!!
amer8
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.