15

Komentari (15)

user1632694594
Jovic,Nalic.....
Uranija
Kakav bolan nalić
user1632694594
I sloboda i tc su izgledali dobro dok ih je vodio....
Ecosport
Izgleda da je tek sad Mirvić skonto da se moraju malo ozbiljnije pare dat kako bi klub išao naprijed. Sve ove neke tamo-vamo opcije nisu dobre i to se pokazuje evo sa 2 zadnja trenera i sa ovim igračima dovedenim u zadnjih godinu dana.
Mackintosh
Ovo je zeljeznicki kolodvor, ne zna se ni ko pije, ni ko placa, dolaze, odlaze, najavljuju projekte koji se jos brze razbiju o blatnjavi teren u lavoru, sve u svemu svako dodje i prodje, ispisa se tu i nastavi svojim putem.
Uranija
Mitoman, zatucan
Fixa
Ode vaso sarme probo nije
Uranija
Samo se treba prethodno riješiti uhl**** (igrača, funkcionera i administracije) u klubu koji ništa ne doprinose niti igri niti klubu
MSOZ101
Kakav ba Husref, jeste li vi normalni?
Mido
bubauuhu
Već dugo slušam istu priču....priča o investicijama do sad je trebala dati rezultat....
Comandini
kad se sjetim kako su igrali pod Sablicem ovaj je unaprijedio igru i stvorio Dala kao prof. igraca.
Robot
A daj budi realan. Čovjek jeste podigao Dala koji je fin igrač al do sada nije postojao u seniorskom nogometu i ima 21godinu. S druge strane u odnosu sa Sablu je ugasio Tarika Ramica koji je tako igrao i počeo se afirmirati sa 18, ugasio Kobiljara koji je prošlu polusezonu pregazio, ugasio starog Bodula, ugasio jos neke a doveo igrače koji ne vrijede. Čast pojedincima. Koliko je dobrog donio BgM je i štete napravio. Sablic nije prošao ni pripreme sa ekipom jednu prijateljsku imao sa Slobodom a ovaj imao sve i opet ništa nije uradio.
atomskimrav
Slažem se s tobom u potpunosti, iskreno ne sviđa mi se za neke poteze sto je vukao, npr. sto nije dao Ramicu i Kobiljaru vise prilike za igru. Kobiljar i sinoc kad je usao osjetio se napredak u igri. Momak zna lopte samo treba mu dati priliku. I koji god trener da dođe ako ga otpise kao ovaj po meni je velika greska.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.