31

Komentari (31)

tip
Granitna? Pa kakvi su ovo naslovi majko moja?!!!
Edward NewGate
Granitna odbrana? Da kako da ne, Sarajevo ima napadacki potencijal kao neki nizeligas. Opcenito tako sve izgleda.
bistrik4ever
Patnja od utakmice, nikakve taktike, golman FKS danas najbolji, on nas je barem jednom spasio. Velkoski se trudi ali je spor i ne zna da krene brzo prema naprijed nego uvijek sporo, vecinom loptu gura kratkim pasom nazad ko Pjanic. Dupovac nije los sa obzirom da smo igrali riskantno nazad sa 3 stopera ali bezpotreban grub start na "naseg" Saida koji igra sa pola snage protiv FKS, mogao je i direktan crveni dobiti. Bagaric spor i nezaineresovan ko da igra protiv FKS da nas Siroki stigne. Bodul puno bolji, trebao je startati. Ahmetovic dosta pretrcao i radi pritisak naprijed ali ne dobiva dobre lopte da nesto uradi naprijed. Kobiljar brz, jedini sto krene naprijed ali sebican i uvijek potez vise. Pidro jedan dobar potez a potom dva losa, on je za klupe ali valjda nema boljeg. Fanima pod hiitno treba vratiti u sastav ili ga skroz izbrisati sa platnog spiska. Danas Sarajevo sretno do bodova, trebaju nam velike promjene u zimskom periodu.
Gvardijan
@Nedim Memić
Koju si ti utakmicu gledao covjece?Sarajevo je igralo lose ali u cemu ih je to Sloboda ubila?
hzsg
HAJMO ŠTRUMFETE MARŠ SA TEME. Zabaviti se svojim klubom, s obzirom da je vam je klub pred gašenjem, ako bude trebalo katanaca, cilindara i brava javite se slobodno bice rabata.
Atr
Nek smo izgubili,imamo sanse 100% a ne realizujemo ih,ne razumijem pas maksimovica prema husejinovicu i onaj promasaj u prvom poluvremenu.
BigBosnianBoss
Katastrofalna igra,Sloboda zaslužila bod.Blitvašu odlazi povedi sa sobom i Dala
King_Kenny
...sramotna igra kao i obicno i nezasluzena pobjeda...oci me bole gledajuci ovu patnju i silovanje lopte...do kad ce trpiti ovog amatera na klupi to mi nikako nije jasno,imaju li oci ti ljudi u rukovodstvu kluba?
Shaba
Svaka cast na borbenosti i istrajnosti do kraja.Izmjene puno bolje nego ovi sto su izasli. Sloboda zasluzila bod, mi zasluzujemo novog trenera, s nekom vizijom igre. Izdrzat jos malo, a na polusezoni korjenite promjene, pocevise od trenera. Kako igramo, pola bodova nismo zasluzili. Nadam se boljoj drugoj polusezoni.
Uranija
Čim nema Velkoskog i Dupovca odmah sve bolje izgleda. Sramota za Sarajevo da su mu to dva kapitena!!!
Eduard
Dupovac je jedan veliki panj vec duze vrijeme. Jedino sto mu ide je puhanje kao curan
Starigrad01
Uh.Pola života mi uzeše.
Tas14
Bodove pisi igru brisi… Sablic se treba jos smjeniti
Ecosport
Cmiljanic kupio vrijeme Sablicu
kurjak
Čestitke Sarajevu,al mi nije jasno da nogometaš Sarajeva ubacuje u šesnaesterac a da Husejnović i ne pokuša da ga izblokira.
K79
to je i meni odmah palo u oci nista covjek lagano trckara stavio ruke na ledja a 92 min umjesto samo da je ukizao i to je to
user1585252255
Rasula ih Sloboda .. no bod nisu zasluzili.
Uranija
user1585252255
Kmeci materi.. budi realan bod vam bio ko kuca.
Neddim1
Kakvi sretnici, ubila ih Sloboda.
enko
Isto kao i protiv veleza,sretnici, danas nesretnici
NESCAFE_
Bravo Cmiljaniću, Gorane ODLAZI !!
nedim1996
@NESCAFE_ Sablić velika ubleha od trenera
Lavillenie
Cekaju se istinski navijaci torpeda i proslavljeni eksperti za stanje u FK ZELJEZNICAR da ovaj jad od igre prokomentarisu rijecima da u ZELJI kasne plate i da su blokirani racuni, hahaha.
King_Kenny
@Lavillenie ...vjeruj mi,toliko ocajno igramo da nam je ostala samo jedna utjeha,a to je da je NK Seljo jos gori od nas.
Starigrad01
Ne kasne u želji plate Kako će kasniti kad ih nema nikako
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti