Određeni novi datumi odgođenih mečeva Premijer lige BiH

Derbi do derbija

Određeni novi datumi odgođenih mečeva Premijer lige BiH · Zvanično

M. Šljivak

NSBiH odlučio je da promijeni termine zaostalih utakmica iz prethodnih kola.

Naravno, najviše pažnje privlači derbi sarajevskih rivala FK Sarajevo i FK Željezničar, a odlučeno je da će ovaj meč biti odigran 4. novembra umjesto 28. oktobra kako je ranije planirano.

Željezničar će u tom terminu (28.10) odigrati zaostali meč na Grbavici protiv HŠK Zrinjski, iako je ranije ovaj meč planiran za 21. oktobar.

Također, hercegovački derbi između HŠK Zrinjski i NK Široki Brijeg odigrat će se 4. novembra, pa ćemo taj dan moći uživati u dva zaista sjajna meča.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove promjene službeno su potvrđene za SportSport.ba iz NSBiH.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cobagenovaaaa
debili pitari ko je odgodio derbi mi ili vi i govorili da imate bitnijih utakmica binde jedne raspale 4.11 cete opet bit yebani jos uvijek ista pjesma Željo **** sarajeva
7 22
Zamfir19_46
Djaba ga odgadjate jer bice bordo bijelo cijelo Sarajevo
17 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi