Sarić se priključio Al-Ahliju i poslao poruku navijačima
Foto: Al-Ahli

Reprezentativac BiH u timu iz Saudijske Arabije

Sarić se priključio Al-Ahliju i poslao poruku navijačima

Reprezentativac BiH Elvis Sarić zvanično se priključio svom novom klubu Al-Ahliju.

Sjajnim igrama u Južnoj Koreji ovaj fudbaler je "zapao za oko" brojnim timovima, no ponuda koju je poslao saudijski prvoligaš bila je daleko najbolja, kako za Suwon, tako i za njega samog.

Sarić je s jednim od najvećih klubova u Saudijskoj Arabiji potpisao trogodišnji ugovor, a treninzima kluba kojeg vodi Branko Ivanković sada se priključio i potom putem Twittera je poslao poruku.

"Pozdravljam navijače Al-Ahlija. Moje ime je Elvis Sarić, drago mi je da sam ovdje. Nadam se da ćemo biti uspješni u ovoj sezoni", poručio je Sarić.

U proteklih godinu dana Sarić je za Suwon odigrao 37 utakmica i pritom postigao šest pogodaka uz deset asistencije, a postao je u međuvremenu i standardni reprezentativac naše zemlje.

Top Komentari

Benjamingst
Nadam se da si zavrsio u reprezentacij BiH.
4 2
dragonBH
Arapi nisu disciplinovani sto se tice treninga, tako da moze napredovat samo finansijski..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi