"Kante, Kovačić, veznjaci Juventusa... SMS je bolji od svih njih"

Velike pohvale za srbijanskog fudbalera

"Kante, Kovačić, veznjaci Juventusa... SMS je bolji od svih njih"

E. Ganibegović

Sergej Milinković-Savić godinama je jedan od najboljih igrača Lazija.

Rimski klub trenutno vodi kontroverzni Maurizio Sarri, a o svom veznjaku imao je samo riječi hvale.

"Kante, Kovačić, Zielinski, Hamšik i trenutni veznjaci Juventusa su svi top klase koje sam trenirao. Ipak, Sergej Milinković-Savić je bolji od svih njih", rekao je Sarri. 

Ovo su definitivno velike riječi za reprezentativca Srbije koji se dugo povezuje s odlaskom s Olimpica.

Milinković-Savić je ove sezone za Lazio odigrao 28 utakmica na kojima je postigao sedam golova i upisao osam asistencija, a kraj godine krunisat će nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru s reprezentacijom Srbije.

Sergej Milinković-Savić u Manchester United?

Prema izvješćima u Italiji, konkretno Calciomercata, Manchester United vodi u utrci za potpisivanje veznjaka Lazija.

Oglasi

Crveni vragovi su dugo bili povezivani sa srpskim reprezentativcem i sada daju konkretne signale u pokušaju da ga konačno dovedu u svoje redove.

Calciomercato tvrdi da Lazio cijeni 26-godišnjaka na 58 miliona funti (70 miliona eura), ali i da igrača osim Manchester Uniteda prati i Juventus.

No, prema njihovim navodima, Manchester United ima više šanse za dovođenje popularnog SMS-a, te ističu Mateju Kežmana kao ključnog čovjeka, igračevog agenta koji je bivši napadač Chelseaja.

Iako Manchester United još uvijek nije dao zvaničnu ponudu za 26-godišnjaka, Calciomercato piše kako je ovaj fudbaler izvan Juventusovog finansijskog dosega, te da Crveni đavoli ne bi trebali brinuti što se toga tiče.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Privremeni trener tima s Old Trafforda, Ralf Rangnick, želi pojačati svoj vezni red, a transfer bi se mogao dogoditi na ljeto. Milinković-Savić bi tako trebao biti zamjena za Paula Pogbu, koji bi konačno trebao napustiti klub.

Podsjetimo, Milinković-Savić ima ugovor s Lazijom do ljeta 2024. godine, a u Laziju je još od 2015. godine kada je stigao iz Genka. Prošao je sve mlađe selekcije i prvi tim Vojvodine, a igrao je još kao dijete i u Austriji za GAK.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Hahahahaha nemoz ti sms kopacke cisti ni kovi ni kanteu nego mozes samo laprdati
4 2
King_Kenny
...morao sam uci samo da vidim ko je ovo provalio,kad ono Sarri koji u zivotu nije sutnuo loptu...
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi