Srbin koji je sve spiskao na kokain i prostitutke priča nebuloze u Manchesteru: "Svi smo mi Rusi..."

Navija za Zvezdu protiv Cityja

Srbin koji je sve spiskao na kokain i prostitutke priča nebuloze u Manchesteru: "Svi smo mi Rusi..."

Admin Čaušević

Nekadašnja zvijezda engleskog Premiershipa poznata po tome da je sav novac spiskao na gluposti bodrit će Crvenu zvezdu na meču protiv Manchester Cityja u susretu prvog kola nove sezone Lige prvaka.

Saša Ćurčić je doputovao u Manchester iz Londona gdje su ga zaustavili srbijanski mediji te je s njima razmijenio nekoliko riječi.

Osim što je govorio o samoj utakmici, Ćurčić je kazao i nekoliko nebuloza među kojim je iskazana ljubav prema Vladimiru Putinu.

"Znate da smo mi Srbi dobili imena po Sovjetima, odrastasa sam na ruskim crtanima i bajkama", kazao je Ćurčić pa počeo pričati na ruskom.

"Zamjeraju mi to malo ovdje, ali ne toliko, to je naša krv, mi smo Rusi pa smo Srbi svi, ali to je moj fazon", glasio je Ćurčićev odgovor na staus Srba u Velikoj Britaniji.

O samoj utakmici tokom razgovora za Novosti Ćurčič je kazao da navijačima Zvezde treba biti čast što njihov klub igra protiv aktuelnog prvaka Evrope.

Oglasi

"Rekao sam i navijačima Crvene zvezde, budite sretni, ovo je kao finale u Bariju. Toliko je jaka i moćna ova utakmica. Uživajte! Želio bih da bude hrabro", rekao je bivši fudbaler Partizana te poručio:

"Znači, ne sa onim stvarima u gaćama, nego čuka! Planina, Kopaonik u grudima! Za mene je to hrabrost, Kopaonik u grudima."

Kontroverzni fudbaler je poznat da je u vrijeme kad je igrao u Premiershipu imao buran život te da je cijeli novac potrošio na žene, alkohol i drogu.

Oglasi

"Sav zarađeni novac u fudbalu sam potrošio na drogu, prostitutke i alkohol. Bio sam na ulici, bio sam skitnica i mjesec dana se nisam kupao...", naveo je on.

"Tokom devedesetih svaka druga manekenka je bila sa mnom. Nikada nisam platio za seks, radije bih se ubio neko to uradio. Nisam nikad ni s prostitutkom bio, a ni sa starletom punom silikona."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Plastika ne može u moje društvo jer se palim samo na prirodne djevojke", pričao je Ćurčić i otkrio da je čak spavao s Naomi Campbell kada je igrao za Crystal Palace.

Već godinama živi u Engleskoj te objaljuje snimke na Instagramu u kojim podržava predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Top Komentari

King_Kenny
"Nekadašnja zvijezda engleskog Premiershipa..." ...zvijezda Premiershipa koja je odigrala 60-ak utakmica za 5 godina...za ovog debila ne znaju ni najvatreniji navijaci klubova za koje je igrao...
3 0
BosanskaSvedska
Ugrozeni rusi i srbi!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti