Sassuolo nije imao milosti protiv Chieva koji je već jednom nogom u Seriji B

Slavili sa 4:0

Sassuolo nije imao milosti protiv Chieva koji je već jednom nogom u Seriji B

E. Čaušević

Fudbaleri Sassuola večeras su ubjedljivo savladali Chievo na svom terenu sa 4:0.

Sassuolo se bori za opstanak i svaki bod je za njih zlata vrijedan, a večeras nisu imali milosti protiv Chieva koji je već jednom nogom u Seriji B.

Domaći su slavili s ubjedljivih 4:0 i sada su skočili na 11. mjesto sa 35 bodova. Sassuolo je poveo sa 1:0 već u četvrtoj minuti kada je pogodio Demiral.

Isti igrač je bio precizan u samoj završnici prvog dijela za 2:0. Treći gol vidjeli smo već u 47. minuti, a ovaj put strijelac je bio Locatelli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Konačan rezultat ove utakmice postavljen je u 57. minuti kada je mrežu Chieva zatresao Berardi. Gosti iz Verone su mogli ublažiti poraz u 89. minuti, ali je Giaccherini promašio penal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti