20

Komentari (20)

Husrefbeg22
Bilo bi bolje da se spanske novine bave reprezentacijama Katalonije i Baskije koje ne priznaju. Spanija je jedna od rijetkih drzava, ako ne i jedina, EU koja n epriznaje Kosovo. Njiima Jugosalvija jos postoji. Valjda ce ih uskoro probuditi iz sna reprezentacije katalonije i Baskije.
bk123
Nekakav slab novinar-izbornik je ovo sastavio, može to mnogo bolje
roki-rokic
Hahahahaahahah Tadic u timu .Pa on ne moze Dzeku ni jaja pridrzavati..ja tima i *****e.
Sanska_Prangija
Koliko komentara na neki sastav kojeg su neki novinari u nekoj kladionici ili nekom baru u nekoj nama 'neka-drzava'-drzavi sastavili. To za mene nema smisla, nit' bi trebalo koga zanimati koji je preko 10 ili ispod 75godina .. interesantnije bi bilo sastaviti n.p ISIL, SS,UDSSR, OSMANSKO C?, cetnicku, *****ku (uh imamo te dvije vise puta ako brojimo i n.p kanadu, australiju :-P ..).. Ovo je vec isfucano sa svake strane, mozemo reci da pred svaku repr.tekmu jedne od exyu-ekipa, novinari iz drzave protivnika ovako nesto skroje, a profesionalci sa sportsport.baa su najbolji copypasteri i nas opterecavaju a glupostima (Ali makar da ne griješe s prevodima, Ali ljudski je praštati!!! Zato vas ovdje sad sviju pitam : "HOCEMOL' IM HALALTI' ?????!")
Haroldinjo
A šta misle da ibrahimović ne bi igrao za jugoslaviju da postoji
user1613424508
Realan sastav, nema u bih igraca za euro, osim mozda Nukica razbijaca
*p!p!t@*
Kramarić ni u repki nije prvi izbor na mjestu napadača...
yugopo
Tadic ne moze Dzeki okrenut papuce!
Mele
Tadic na mjesto Kostica, jer on nije klasicni spic, a devetka za Dzeksona svakako.
Nije.bitno
WOLF20
Mogli su Dzeko samo, sta su trebali ubaciti Gazibegovic, Djokanovic, Nalic itd
vence
pa nemaju koga ni staviti..iskreno
Tshabalala
Dobar tim al BEZ BABUKE EDINA DZ NISTA
_ZIJAGA_
Mislim da je trebao biti HUSARIN PIRIC umjesto OBLAKA..PIRIC je ODMORAN, a Oblak SVAKU BRANI..DAKLE ovo nije REALAN SASTAV..
ghast0
Obavezna slika da Piric uci fatihu HAHAHAHA
starigrad
Popišam im se na izbor
Eduard
Mowzilla
Ne zasluzujemo bolje, na pobjedu cekamo skoro dvije godine, Dzekinog zadnjeg gola se ne sjeca niko, Pjanicev lucidni pokret ili dodavanje takodje, tako da...
Celtic
Ma trebali su Cipetića staviti sigurno ili Nalića : )
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.