Hoće li se danas kompletirati stručni štab Zmajeva?

Sjednica počinje u 13:00

Hoće li se danas kompletirati stručni štab Zmajeva?

A. Beganović

Za danas je zakazana sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Na Dnevnom redu je i izbor pomoćnika novog selektora Ivayla Peteva, a u posljednje vrijeme u bosanskohercegovačkoj javnosti se špekuliše sa njihovim imenima.

Neslužbeno, u stručnom štabu Ivayla Peteva svoje mjesto će zauzeti Slaven Musa, Eldin Jelešković i Goran Brašnić, a prvi saradnik bugarskog stručnjaka mogao bi biti nekadašnji reprezentativac naše zemlje Mensur Mujdža.

Upravo o tome će se danas raspravljati na sjednici Izvršnog odbora, no ne bi bilo iznenađujuće da ni danas službeno ne budu izabrani saradnici bugarskog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sjednica je zakazana za 13:00, a Petev će svoj prvi spisak za dva meča kvalifikacija za Mundijal protiv Finske i Francuske te prijateljski sa Kostarikom objaviti 8. marta.

Podsjetimo, Zmajevi će kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo otvoriti 24. marta u Finskoj, tri dana kasnije u Zenici će odigrati prijateljski susret sa Kostarikom, a 31. marta na noge nam dolazi Francuska.

Top Komentari

gubavica11
Do kad ce gurati vise DEBILA OD JELESKOVICA??? RADI U ISTO VRIJEME U IGMANU IZ KONJICA. ZRINJSKOM FAKULTETU INDIVIDUALNO SA IGRACIMA I NA SVE STO JE U STRUCNOM STABU FK SARAJEVO PA DO KAD???! + na sve to reprrezentacija A SVIMA JE JASNO DA JE FRAJER IZ KNJIGA I BUBANJE I BUBANJE I KNJIGA KNJIGA I KNJIGA
3 0
Comandini
Nece. Nece Petev smece od Jele i ostale stele...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi