Čovjek kojeg je Inter odabrao za novog napadača pred Džekinim očima zaledio Meazzu

Nije ni proslavio gol

Čovjek kojeg je Inter odabrao za novog napadača pred Džekinim očima zaledio Meazzu

Admin Čaušević

Pomalo nevjerovatan rezultat nakon prvih pola sata duela Inter - Sassuolo.

Gosti su igrali sjajno u prvih pola sata. Na startu meča je pogodio Raspadori, da bi u 26. minuti mrežu zatresao Gianluca Scamacca.

U momentima kada je Inter bio bolji rival uslijedio je dobar napad gostiju, a sve je Scamacca završio golom glavom. Gol pogledajte ovdje.

Interesantno da se mladi Italijan uopšte nije radovao golu što na neki način i nagovještava ono što će se vrlo vjerovatno desiti na ljeto.

Poznato je da je Inter već "kaparisao" Scamaccu i njegov transfer će biti realizovan na kraju sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Edin Džeko nije bio starter i početak meča je pratio s klupe, a Simone Inzaghi je bio primoran da ga uvede u igru odmah na startu drugog dijela.

Džeko je priliku dobio u nastavku, ali bez obzira na nekoliko dobrih šansi nije uspio postići gol pa je Inter izgubio s 0:2. 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BogatiDijasporac
Eto im kombinacija Martinez - Sanchez.
5 1
irnes4
Jel ziv onajj marco materazzi ?
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi