Napoli kao da je neko prokleo, Lorenzo Insigne u centru pažnje

Veliki broj izostanaka

Napoli kao da je neko prokleo, Lorenzo Insigne u centru pažnje

E. Škorić

Napoli ima velikih izostanaka zbog povreda, no unatoč tome danas je savladao Sampdoriju s 1:0.

U tom meču došlo je do ozbiljne povrede Lorenza Insignea, koji je nedavno dogovorio transfer u Toronto koji mu za pet godina nudi 60 milion eura.

Odlučio je da nakon 12 godina napusti Napoli, no sada mu se dogodila povreda. On je zbog problema s preponama morao napustiti teren i Luciano Spalletti ne može ništa osim da se nada da neće dugo trajati oporavak njegovog prvotimca.

S obzirom da su neki igrači otputovali na Afrički kup nacija, a neki povrijeđeni, Napoli će u januarskim mečevima imati velikih problema, no eto uspjeli su svejedno danas da pobijede Sampdoriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napoli je trenutno trećeplasirani na tabeli sa 43 boda, a narednog će vikenda gostovati kod Bologne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi