20

Komentari (20)

Mustafa
Drage moje fukare mozda vam se ovaj prijedlog g.Husica ne svidja na prvi pogled ali ne zaboravite da se od kaprica i inata ne zivi nego od para! Fudbal je danas sve a najnanje sport to je veliki i vrlo skupi biznis i onaj ko nema para tu mjesta nema! Sta mi imamo i dzepovima da pomognemo nasu Slobodu? Samo rupe u njima i ni cvonjke a imamo jezicine da cestu lizati mozemo! Praznim kenjanjem i drkanjem mi Slobodi nista pomoci necemo. Prazna ne puca mi ako nemamo makar po hiljadarku da je mjesecno halalimo za nasu svetinju nemamo nikakvo pravo da baljezgamo i komentarisemo o ovom Azmirovom prijedlogu Ovaj cocjek ima pare i zeli ulagati u nas grad i nas fudbal. Na zalost nije rodjen u ovom gradu i zato ga ne volimo uprkos tome sto nam zeli pomoci. Kamo srece da neki pravi Tuzlak biznismen koji lezi na milionima kao g.Bingo zeli odrijesiti kesu kao ovaj g.Husic! Sta cemo kad su nasi tuzlanski milioneri tvrdice i lihveri koji crkajz nad jednim feningom !oni ni bogu timjana ne daju! Znaci drzimo se onog ko ima pare i ko nam zeli pomoci manimo se praznog lapandanja !
Mustafa
Ovaj prijedlog i ponuda g.Husica nisu losi i treba ih prihvatiti ali pod nasim uslovima. Mi gasimo staru Slobodu a Husic svoj City neka preimenuje u Sloboda Tuzla sa postojecim grbom Slobode i klupskim bojama te da se obaveze da izgradi stadion Tusanj!
MisterX
Tusanj nije Slobodin, nego gradski!! A g. Husic ce izgraditi stadion samo mu opcina/grad treba dati lokaciju!! Mozda ona parcela kod termoelektrane gdje se nikada nece graditi blok 7.
nakopitam
Ovaj izgleda nije normalan
Ado_GTI
Igraj te drugu ligu i čekaj te koja će budala dati pare a da se vi tuzlaci pitate za te iste pate.
user1675926959
Azmir stari kriminalac koji državi ne plaća porez.Igraći mu ko fol igraju za 430 maraka...hahahaha
Dragon
Sve dok se Sloboda ne vrati u PL,Husic to ne može nikako da pripoji.Jedino kad se Sloboda vrati u Premijer Ligu.Jer ne mogu igrati pod imenom Sloboda.
Mel_Glupson
Neka promijene ime u FK Slobodno Podrinje .. Azmir to mora uzet ..nema druge .. il neka sruše stadion da se sta posije tu..plastenike udarit ..paradajz paprike buranija bostan...
Vrbaski
Jel to onaj. cvijet srebrenice kojeg je izvezla i na kojeg tapiju ima žena bivšeg muftije Cerića. Prvo, isto to je htio u vrijeme kad je bio u Slobodi i zato je dobio nogu. Drugo taj cvijet nema nikakve veze sa Tuzlom. Treće, taj cvijet simboliše žene/majke koje sjede oko tabuta i uopće je morbidno povezivati ga sa sportom. Neka kupi FK Guber i promijeni grb.
MisterX
Kakve veze ima orao i 4c sa sportom ili kakve veze ima sahovnica na sve i jednom hrvatskom klubu?
Vrbaski
Nikakve, ali predstavljaju nacionalni simbol tih naroda baš kao i naši ljiljani. Ali ti je poređenje nacionalnih simbola i ručnog veza Cerićeve hanume, niđe veze. Komunisti osnivali klubove i gradili sportske facilitete a SDA prisvaja i mijenjaja imena. Neka osnuju klubove izgrade infrastrukturu pa nek stavljaju na grb šta žele.
zgembo.popuslic
Eto Azmir je lopov a ovaj nije. Otpustio sve u klubu a sebe ostavio a on najodgovorniji za ispadanje
realista1982
Ovog nemozes ni hirurški odstranit iz kluba ...!
zlaja205
Elmire otac ti je bio fenomen a ti si budala pričaš gluposti podnesi ostavku sram te bilo…čuj imaju finansije…imaju da možete krasti
Amaru
Zauvijek ostali u drugoj ligi , i vi i cernobilci Amin
senad035
Hahah komedije cuj imaju finansije, pa da imate ne bi se desilo ovo sto jeste, samo sebe gledate, nije vam stalo do kluba
Tu se i FK Celik Zenica pita i oni zele da se vrate u BH premijer ligu, naprijed robijasi, mozes misliti derbu FK Celik - FK Sloboda.
mido1921
Pita koliko i Gornji Rahići. Porediš nekog ko je prije par dana pobjedio Široki i nekog ko je prije par dana igrao sa Famosom.
Zikazaza07
To ćeš se uvjerit i ne zaboravi da je Sarajevo u kupu palo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.