Selektor Danske započeo verbalni rat protiv Pogbe i Francuza

Vjerovatno će uskoro stići i odgovor

Selektor Danske započeo verbalni rat protiv Pogbe i Francuza

Selektor reprezentacije Danske Age Hareide pošteno je nagrdio Paula Pogbu pred Svjetsko prvenstvo, a za njegovu reprezentaciju Francuske je rekao da je 'ništa posebno'.

Iako Francuska ima po imenima fudbalera jedan od najjačih timova na svijetu, Heraide smatra da ona ne zaslužuje da bude u vrhu FIFA rang liste te poručuje da ne vjeruje u njihov tim.

"Pogba se na utakmici protiv Manchester Cityja ofarbao u plavo i bijelo. Da li će se protiv nas ofarbati u crvenu boju? Izgleda da on samo razmišlja kakva će mu frizura biti", rekao je Hareide pa se osvrnuo na kompletnu reprezentaciju Francuske.

"Ja nemam vjere u njihov tim. Ekipe koje su u vrhu FIFA rang liste su obično najbolje na svijetu, ali to nije slučaj sa Francuskom. Gledao sam ih protiv Švedske, ništa posebno".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Danska je na Svjetskom prvenstvu u grupi sa Francuskom, Peruom i Australijom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi