Selektor Sjeverne Irske već otpisao BiH?

Sprema taktiku za finale

Selektor Sjeverne Irske već otpisao BiH?

Selektor reprezentacije Sjeverne Irske Michael O'Neill, čini se, uvjeren je u pobjedu nad BiH.

U martu naredne godine Sjeverna Irska će igrati protiv BiH u polufinalu baraža za plasman na Euro 2020., a s obzirom na to da drugi par čine Slovačka i Republika Irska, na Ostrvu se mnogo priča o mogućem 'komšijskom' duelu.

O'Neill je 'u glavi' već preskočio duel sa BiH i počeo da sprema taktičke metode za onaj finalni susret. 

"Natjerat ću Jamesa McCleana da radi duple treninge pred finale play-offa Lige nacija", kazao se O'Neill, čiju izjavu prenosi irishmirror.ie, pa dodao kako to i ne bi bio veliki problem igraču Stokea.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Da budem pošten prema Jamesu, on to radi svakako", rekao je O'Neill.

McClean je inače jedan od najboljih i najiskusnijih reprezentativaca Republike Irske, a u engleskom timu trener mu je upravo O'Neill, tako da je jasno da se radi samo o šali...

Top Komentari

Mica
dobicete po guzici u bosni
6 0
Manijak87
Ovo mi lici na nasu euforiju poslije koje vecinom dobijemo po nosu :) Samo tako, gosp. O'Neill, dizite nam moral :) Bosanski inat je najgori onda kada nas unaprijed otpisu. Vidimo se u Zenici. Prosinecki OUT!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi